Aktualno

Nadomestne volitve za člane UO DNT MS - Skupščina društva (7.10.2022)

23.09.2022

Spoštovani trenerji in trenerke!

Zaradi odstopov treh članov UO DNT M. Sobota smo bili dožni razpisati nadomestne volitve za člana UO DNT MS. Volilna komisija je pregledala vloge, ki so prispele do predpisanega roka (5.9.2022) in ugotovila, da so prispele tri vloge, ki so bile pravilno izpolnjene in pravočasno oddane s strani kandidatov.

Kandidati za člana UO DNT MS so:

 • ZLATKO GABOR
 • VLADIMIR KOKOL
 • ANDREJ POZDEREC

Skupščina društva in nadomestne volitve bo v petek, 7.10.2022 ob 19.30 uri v prostorih Gostišča ZVEZDA Murska Sobota.

S spoštovanjem,

Goran Gutalj, preds. DNT MS

ZNTS - izpopolnjevalni seminarji v septembru 2022

05.09.2022

Spoštovani,
pošiljamo dodatno obvestilo v zvezi s septembrskimi seminarji, ki bodo potekali 12., 19. in 26.9.2022.
Kot je bilo že na spletni strani ZNTS objavljeno, se bodo izvedli trije septembrski seminarji na mesto enega, kot je bila do sedaj praksa, skozi katere se vleče rdeča nit za delo v otroškem, mladinskem in članskem nogometu. Dajemo priporočilo, da se seminarja udeleži čim več trenerjev, saj so seminarji ciljno usmerjeni in organizirani tako, da se trenerji lahko udeležijo bodisi vseh treh, ali pa tistega, ki mu najbolj ustreza glede na kategorijo s katero se ukvarja. Za udeležbo je potrebna predhodna prijava v REGISTI!
Za trenerje, ki se iz kakršnega koli razloga ne bodo mogli udeležiti teh seminarjev v Ljubljani, se pripravljajo druge oblike in možnosti za dosego »10 točk« iz naslova točkovanja za pridobitev redne licence za naslednjo tekmovalno sezono.
POMEMBNO!
Za enkrat seminarjev po društvih v ustaljeni obliki ne izvajamo, Strokovni svet ZNTS pripravlja celovito rešitev glede bodočega načina izvajanja tako licenčnih, kot izpopolnjevalnih seminarjev in bo v relativno v kratkem času znana rešitev. Gre za proces združevanja vseh izvajalcev (NZS, ZNTS, DNT/ZNT in ostalih) izpopolnjevalnih ali specializiranih seminarjev skozi celotno tekmovalno leto pod eno streho in priprava ciljno usmerjene tematike usposabljanja trenerjev, kakor tudi načina izvedbe.
Obvestilo je namenjeno temu, da po eni strani vzpodbudimo trenerje, da se udeležijo septembrskih seminarjev, hkrati pa posredujemo informacijo, da dodatni seminarji bodo, vendar nekoliko drugače, kot smo jih bili navajeni v preteklosti.
S spoštovanjem,

Goran Gutalj, preds. DNT MS

Upoštevanje kompetenc trenerjem

05.08.2022

Številni trenerji z nazivom UEFA A (stari programi), še nimajo urejenih potrdil oz. Diplom o usposobljenosti za strokovno delo v športu, katere izdajatelj je Republika Slovenija. Država je vse trenerje tega nivoja uvrstila v Strokovni delavec 1, športno treniranje NOGOMET, kar pomeni, da v naslednji tekmovalni sezoni ne bodo mogli pridobiti licence UEFA A!

Vsi trenerji, ki te diplome (potrdila) še nimate, lahko na spodnji povezavi odprete dokument:

UPOŠTEVANJE KOMPETENC.docx ( kB)

Slednjega je potrebno izpolniti, podpisati, priložiti zahtevane priloge in poslati na naslov: aljaz.gornik@nzs.si, ki vam bo na podlagi priloženih dokumentov uredil to potrdilo.

To potrdilo oz. diploma je dokument, ki vam omogoča delo v športu z vidika države in njenih organov (inšpektorjev), hkrati pa podlaga za izdajo licenc v naslednji tekmovalni sezoni.

Goran Gutalj, preds. DNT MS

Razpis za nadomestne volitve članov UO DNT M. Sobota

05.08.2022

Spoštovani!

Upravni odbor Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota, v skladu z 18. členom statuta društva in Pravilnikom o volitvah razpisuje nadomestne volitve za tri (3) člane Upravnega odbora za mandatno obdobje 2020 – 2025.

Trenerji lahko vložijo kandidature do 5. septembra 2022 na sedež društva do 12.00 ure v zaprti kuverti s pripisom »NADOMESTNE VOLITVE ZA ČLANE UO DNT MS 2022«. Kandidature, ki bodo posredovanje po navedenem roku, ne bodo upoštevane!.

Nadomestne volitve bodo izvedene v tridesetih (30) dneh po izteku roka za oddajo kandidatur.

Predlagan Dnevni red:

Otvoritev Skupščine in izvolitev organov Skupščine
1. Otvoritev volilne Skupščine in izvolitev organov Skupščine,
2. Poročilo verifikacijske komisije,
3. Nadomestne volitve treh (3) članov Upravnega odbora DNT MS,
4. Pobude, predlogi, vprašanja.

Goran Gutalj, preds. DNT MS

Priloge:

Razpis za nadomestne volitve
Razpisna dokumentacija
Pravlnik o volitvah in razrešitvah DNT MS

Razpis za dousposabljanje trenerjev, športni delavec 1

21.04.2022

Spoštovani,

Fakulteta za šport razpisuje sklop predavanj obveznih vsebin, ki predstavljajo obvezni del vseh programov usposabljanja  1. stopnje sprejetih po Zakonu o športu, ki je stopil v veljavo 24.6.2017.

Tečaj bo izveden na daljavo.

TRAJANJE TEČAJA

Od torka, 31.05.2022 do srede 08.06.2022.

Več o razpisu, urniku in prijavi si lahko preberete na spodnji povezavi:

Razpis obvezne vsebine

 

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, preds. DNT MS

Licenčni seminar UEFA B in C, 2.4.2021

16.03.2022

Spoštovani!

Obveščamo vse trenerje, da bo prestavljeni Licenčni seminar UEFA B in C, v soboto, 2.4.2022, v prostorih Ekonomske šole v Murski Soboti. Seminar organizirata ODNT Lendava in DNT M. Sobota.

Seminarja se lahko udeležijo trenerji, ki izpolnjijejo naslednje pogoje:

 • plačana članarina za leto 2022
 • se pravočasno prijavijo na seminar preko REGISTE
 • po prejetem računu plačajo kotizacijo v višini 25,50€ 

Seminarji nekaterih drugih društev, znani termini:

 • DNT Ptuj, 27.3.2022
 • ZNT Maribor, konec maja, začetek junija
 • DNTOZ Ljubljana, predvidoma v aprilu ali maju
 • DNT Koper, 11.6.2022

Za vse trenerje, ki ste se na seminar že prijavili, obveščamo, da je vaša prijava veljavna in se ni potrebno ponovno prijavljati. 

Športni pozdrav!

Sklic Skupščine Društva nogometnih trenerjev M. Sobota

16.03.2022

Na podlagi 18. člena Statuta društva sklicujem SKUPŠČINO ČLANOV DRUŠTVA NOGOMETNIH TRENERJEV MURSKA SOBOTA, ki bo 28. marca 2022 v prostorih Penziona Letališče, Mujzge 2, Murska Sobota ob 18.30 uri.
Dnevni red skupščine oz. vabilo je na povezavi:

Prosimo vse trenerje, da se udeležijo Skupščine v čim večjem številu. Po končani Skupščini sledi pogostitev za udeležence.

Goran Gutalj, preds. DNT M. Sobota

Razpis On-line tečaja obveznih vsebin, 2. stopnja

20.02.2022

Spoštovani,

Fakulteta za šport razpisuje sklop predavanj obveznih vsebin, ki predstavljajo obvezni del vseh programov usposabljanja  2. stopnje sprejetih po Zakonu o športu, ki je stopil v veljavo 24.6.2017.

Tečaj bo izveden na daljavo, torej preko ene od aplikacij za učenje na daljavo (Zoom).

TRAJANJE TEČAJA

Tečaj traja od torka, 29.03.2022 do srede 06.04.2022.

Več o razpisu, urniku in prijavi si lahko preberete na spodnji povezavi:

https://www.fsp.uni-lj.si/institut-za-sport/cvus/strokovno-usposabljanje/aktualni-tecaji/2022021116510157/

 

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, predsednik DNT MS

DNT MS - licenčni seminar UEFA B in C, 2021/22

19.01.2022

Spoštovani,

Obveščamo vse trenerje DNT M. Sobota, da smo bili primorani zaradi trenutnih epidemioloških razmer Licenčni seminar UEFA B in C, ki je bil planiran 5.2.2022, prestaviti za nedoločen čas oz. na ugodnejši termin. Potrjene teme seminarja so:

 1. UČNI NAČRT NZS IN APLIKACIJA – 2 URI – Inštruktorska služba NZS
 2. PRAGMATIČNOST V NOGOMETU – 2 URI – Praktični primer treningov U9, 11, 13 – DNŠ Mura
 3. MURA IN KONFERENČNA LIGA – 1 URA – Dominik Kovačič, vodja MP DNŠ Mura Nogometna šola ( FC Tottenham, SBV Vitesse, FC Rennes).

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, predsednik DNT MS

ZNTS - licenčni seminar UEFA A, PRO in UEFA PRO, Portorož 2022

14.12.2021

Spoštovani,

Zveza nogometnih trenerjev Slovenije objavlja razpis za prijavo na Licenčni seminar PRO, UEFA PRO in UEFA A, ki bo potekal 15.1. in 16.1. 2022, v prostorih Grand hotela Bernardin Portorož. Licenčni seminar prinaša v točkovalnem pomenu 50 točk, ki so potrebne za izdajo redne licence v tekmovalnem letu 2022/2023. Prijave na seminar so možne do vključno 20.12.2021, podrobne informacije in navodila so podane v priloženem razpisu.

Preberi več

 

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, predsednik DNT MS

Dousposabljanja trenerjev v skladu z ZŠpo-1, razpis

21.09.2021

Spoštovani,

obveščamo vse trenerje, ki še niso opravili dousposabljanja v skladu z aktualnim zakonom o športu (ZŠpo-1), da je Komisija za šolanje kadrov pri NZS sprejela naslednji sklep:

Kandidati, ki še niso opravili do-usposabljanja za 1. in 2. stopnjo usposobljenosti (nogomet, futsal), lahko to opravijo na 2 načina:

 1. Opravijo do-usposabljanje za 1. stopnjo preko drugih pooblaščenih institucij (FŠ, OKS..) pod pogoji, ki jih določajo njihovi razpisi;
 2. Se redno vpišejo na usposabljanje za 1. oz. 2. stopnjo (po opravljeni 1. stopnji), poslušajo predavanja iz zahtevanih vsebin, opravijo izpit in poravnajo stroške usposabljanja. Ob naslednjih razpisih v letu 2022 se tem kandidatom ob rednih razpisih omogoči najmanj 5 mest.
 • Kandidatom, ki se prijavijo na redno usposabljanje, se stroški usposabljanja znižajo za že opravljene in priznane vsebine.
 • Kandidati Trener UEFA B morajo opraviti 1. in 2. stopnjo do-usposabljanja.

Istočasno obveščamo trenerje, da je Univerza v Ljubljani, Fakulteta za šport objavila razpis za ON LINE tečaja obveznih vsebin za strokovno delo v športu 1. stopnje po ZŠpo-1 za vse panoge.

Preberi več

 

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, predsednik DNT MS

Obisk predstavnikov Portugalske, Bulgarije in Makedonije

14.09.2021

Spoštovani,

obveščamo vse trenerje, da bo v ponedeljek, 20.9.2021 ob 17.00 uri na grajskem dvorišču v Murski Soboti predavanje z naslednjo vsebino:

1. Primeri dobrih praks delovanja regijske portugalske nogometne zveze (Associação de Futebol de Bragança, Portugalska)

2. Vključevanje ranljivih skupin v družbo preko nogometa (Amateur Mini Football League, Bulgarija)

3. Nogomet kot možnost mednarodnega sodelovanja in povezovanja (Association for sport and sport activities SPORT TALENT Bitola, Makedonija)

Prisotnost je možna ob upoštevanju NIJZ.

Vabljeni vsi trenerji!

 

S spoštovanjem,

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, predsednik DNT MS

DNT MS - izpopolnjevalni seminarji, sezona 2021/22

03.09.2021

Spoštovani,

obveščamo vse trenerje, da se je možno prijaviti na izpopolnjevalni seminar (10 oz. 20 točk), na naslednje seminarje:

1. ZNTS izpopolnjevalni seminar Velenje, 13.9.2021 ob 17.00 uri

 • tema seminarja: MODEL IGRE MLADINSKE REPREZENTANCE SLOVENIJE U18, - MOŠTVENA TAKTIKA 
 • gradivo bo objavljeno na spletnih straneh NZS - trenerji

2. DNT izpopolnjevalni seminar Bakovci, 27.9.2021 ob 17.30 uri

 • tema seminarja: RAZVOJ KOGNITIVNIH SPOSOBNOSTI V TRENINGU

Oba seminarja sta kreirana za prijavo v Registi, trenerji se sami odločate kateri seminar vam je zanimiv.

Glede prisotnosti na seminarju, ki po odlokih vlade RS spada v izobraževalni del in po katerem za slušatelje ni obvezen PCT pogoj (v veljavi je do 5.9.2021), predvidevamo, da bo glede na pričakovano število trenerjev in razvoj dogodkov v RS le-ta obvezen, zato hkrati tudi obvestite v sporočilu svoje trenerje, da se bo za prisotnost na seminarju pregledoval PCT pogoj in da bodo seminarju lahko prisostvovali trenerji, ki ta pogoj izpolnjujejo.

Trenerji, ki delajo v klubih, so upravičeni do brezplačnega testiranja ob pogoju, da priložijo potrdilo od kluba, je pa možno to potrdilo dobiti tudi na področnih MNZ-jih, zato naj trenerju poskrbijo, da bo opravljen test veljaven (48 ur od ure testiranja).

S spoštovanjem,

 

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, predsednik DNT MS

DNT MS - Licenciranje trenerjev, sezona 2021/22

01.08.2021

Spoštovani,

obveščamo vse trenerje, da je UO DNT M. Sobota na dopisni (korespodenčni) seji z dne 15.7.2021 sprejel sklep, da se vsem trenerjem, ki izpolnjujejo pogoje za izdajo redne licence, prizna 75% dobropis zaradi situacije COVID 19 v sezoni 2020/21. Sklep velja samo za trenerje, ki so v pretekli sezoni imeli aktivno licenco!

Zaradi upoštevanja novega zakona o športu (ZŠpo-1), prilagamo še nekaj napotkov oz. navodil, kateri trenerji so upravičeni do izdaje licence.

IZDAJANJE LICENC ZA TEKMOVALNO LETO 2021/2022 – KONKRETNI PRIMERI

IZHODIŠČA:
- TRENER POSEDUJE POLEG TRENERSKE USPOSOBLJENOSTI ŠE POTRDILO O STROKOVNI USPOSOBLJENOSTI MIZŠ – DIPLOMO, (ŠPORTNI DELAVEC 1 ALI 2 – TRENIRANJE NOGOMET), IZDAJA LICENC PRIMERNA TRENERSKEMU NAZIVU.
- TRENERJI BREZ KONČANEGA DOUSPOSABLJANJA NA 1. IN 2. STOPNJI:
a) TRENER C: NI UPRAVIČEN DO IZDAJE LICENCE;
b) TRENER NIVOJA UEFA B, AVTOMATIČNO PRIZNANA 1. STOPNJA STROKOVNE USPOSOBLJENOSTI S STRANI MIZŠ PO OPRAVLJENEM VPISU V RAZVID, TRENER JE LAHKO PREJEMNIK LE LICENCE C.
c) TRENER NIVOJA UEFA A, POTREBNA VLOGA ZA PRIZNANJE KOMPETENC, IZDANA DIPLOMA STROKOVNI DELAVEC 2 – TRENIRANJE NOGOMET, NASPROTNO PRIZNANA 1. STOPNJA STROKOVNE USPOSOBLJENOSTI.
- TRENERJI PRO IN UEFA PRO, AVTOMATIČNO PRIZNANA 2. STOPNJA, LICENCE SE IZDAJAJO DO NIVOJA NOGOMETNE USPOSOBLJENOSTI.
- IZDAJANJE OZ. POTRJEVANJE LICENC JE MOŽNO SAMO OB UREJENIH OBVEZNOSTI IZ NASLOVA ČLANARINE IN KOTIZACIJ, TER PORAVNANE LICENČNINE ZA PODANO VLOGO.

NAVODILA:
1. TRENER C LAHKO PODA VLOGO SAMO ZA IZDAJO LICENCE C
TRENER LAHKO PREJME LICENCO C SAMO POD POGOJEM, DA POLEG NOGOMETNE USPOSOBLJENOSTI POSEDUJE TUDI ODLOČBO RS O STROKOVNI USPOSOBLJENOSTI STROKOVNI DELAVEC 1 – TRENIRANJE NOGOMET. DOKUMENT MORA BITI TUDI VLOŽEN V INFORMACIJSKI SISTEM REGISTA.
2. TRENER UEFA B, PODA VLOGO ZA IZDAJO LICENCE C ALI LICENCE UEFA B
a) TRENER POLEG NOGOMETNE USPOSOBLJENOSTI POSEDUJE NAZIV STROKOVNI DELAVEC 2 – TRENIRANJE NOGOMET, LAHKO ZAPROSI ZA IZDAJO LICENCE UEFA B ALI LICENCE C.
b) TRENER NE POSEDUJE NAZIVA STROKOVNI DELAVEC 2 – TRENIRANJE NOGOMET, (NI OPRAVIL DOUSPOSABLJANJA), JE LAHKO PREJEMNIK SAMO LICENCE C OB POGOJU, DA JE VPISAN V RAZVID IN VLOŽEN DOKUMENT V REGISTO TRENERJA.
3. TRENER UEFA A, LAHKO PODA VLOGO ZA LICENCO DO VIŠINE SVOJE USPOSOBLJENOSTI
V TEKOČI TEKMOVALNI SEZONI JE TRENER DOLŽAN UREDITI VLOGO ZA PRIZNANJE KOMPETENC – ODLOČBA STROKOVNI DELAVEC 2 – TRENIRANJE NOGOMET. V TEKMOVALNI SEZONI 2021/22 SE LAHKO IZDA TRENERJEM KATERAKOLI LICENCA DO NIVOJA TRENERSKE USPOSOBLJENOSTI (SKLEP KOMISIJE ZA USPOSABLJANJE STROKOVNIH KADROV PRI NZS).
4. TRENER NIVOJA PRO IN UEFA PRO,
IZDAJANJE LICENCE DO NIVOJA TRENERSKE USPOSOBLJENOSTI.

S spoštovanjem, 

 

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, predsednik DNT MS

DNT MS - izpopolnjevalni seminar 2020/21, ŠNK Bakovci, 1.6.2021 ob 18.30 uri - GRADIVO

01.06.2021

Spoštovani,

prilagamo gradivo za današnji seminar v Bakovcih.

Izpopolnjevalni seminar - gradivo

 

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, predsednik DNT MS

Licenčni in izpopolnjevalni seminarji, tekm. sezona 2020/21

25.05.2021

Spoštovani,

obveščamo vas, da je od danes, 25.5.2021 možna prijava za licenčne seminarje UEFA PRO in PRO, UEFA A, UEFA B in C, ki velja 50 točk in bodo potekali na daljavo preko spleta. Prijavo za izbrani seminar je potrebno oddati preko informacijskega sistema Regista (vpis z uporabniškim imenom in geslom). Vrsta seminarja določa tudi nivo licence za naslednjo tekmovalno sezono.

Kotizacije za seminarje so naslednje:

 • UEFA PRO in PRO: 40,00€
 • UEFA A: 25,00€
 • UEFA B in C: 12,00€

UO DNT M. Sobota, je na svoji 1. seji 24.4.2021 sprejel sklep, da zaradi pandemije COVID-19, ki je omejevala delo trenerjev v celotni sezoni, trenerji DNT M. Sobota za licenčni seminar UEFA B in C (prijava na DNT M. Sobota), ne plačajo kotizacije in so obvezni izpolniti samo ostale obveznosti, ki so:

 1. Trener se prijavi na seminar v Registi,
 2. Trener (ali tretja oseba) plača kotizacijo,
 3. Pregleda vsebine iz programa seminarja na katerega se je prijavil,
 4. Opravi 'evalvacijo' preko obrazca Google Forms, ki bo posredovan trenerjem, ki bodo imeli opravljeno prijavo in plačano kotizacijo ter članarino.

Hkrati pa vas še obveščamo, da bo 1.6.2021 ob 18.30 uri potekal na igrišču NK Bakovci Izpopolnjevalni seminar, ki velja 10 točk. Seminar bo izveden v okviru regijskega centra MNZ M. Sobota, tema seminarja pa je: UTRJEVANJE IGRE Z VIŠKOM IGRALCA.

Športni pozdrav,

Goran Gutalj, predsednik DNT MS

Izvoljeno novo vodstvo društva za mandatno obdobje 2020-2025

25.03.2021

Spoštovani,

na Skupščini, ki je potekala 19.3.2021 na daljavo, so trenerji DNT M. Sobota izvolili novo vodstvo za mandatno obdobje 2020-2025. Organe društva v novem mandatnem obdobju zastopajo naslednji trenerji:

Upravni odbor:

 1. Goran Gutalj, predsednik
 2. Bojan Malačič, član UO
 3. Jožef Krauthaker, član UO
 4. Nenad Dolgov, član UO
 5. Bogdan Črnko, član UO
 6. Jožek Špilak, član UO
 7. Ljubo Antolin, član UO
 8. Zoran Cirkvenčić, član UO po položaju (predsednik Sveta zaslužnih trenerjev DNT MS)

Nadzorni odbor:

 1. Leon Horvat
 2. Nuša Ladinek
 3. Blaž Krauthaker

Disciplinski sodnik:

 1. Vladimir Vlaškalič

Društvo ima poleg organov društva še komisije: Komisija za priznanja in Svet zaslužnih trenerjev, ki se bodo konstituirale na 1. seji novega Upravnega odbora.

Vsem izvoljenim čestitamo za izvolitev, hkrati pa želimo, da trenerje DNT M. Sobota še naprej dobro zastopajo tako znotraj društva, kot tudi izven, predsedniku pa želimo in hkrati nalagamo, da nas dostojno predstavlja v organih MNZ Murska Sobota in UO ZNTS, in da zastopa interese vseh naših trenerjev, ter da bomo še bolj prepoznavni v svetu nogometa. 

Volilna komisija DNT MS

Skupščina društva nogometnih trenerjev M. Sobota (Volilna) - objava kandidatne liste

02.03.2021

Spoštovani,

volilna komisija DNT M. Sobota je v soboto, 27.2.2021 opravila pregled prispele pošte za volitve v organe društva nogometnih trenerjev Murska Sobota. Ugotovljeno je bilo, da je do navedenega datuma, 26.2.2021, skupno s kandidaturami iz novembra 2020, prispelo deset (10) vlog in sicer:

- Za mesto predsednika ena (1) kandidatura,
- Za mesto člana UO sedem (7) kandidatur,
- Za mesto NO ena (1) kandidatura,
- Za mesto disciplinskega sodnika ena (1) kandidatura.

Komisija ugotavlja, da vse prispele kandidature izpolnjujejo pogoje iz razpisne dokumentacije, zato je opravila tudi žrebanje kandidatne liste za člane UO DNT MS. Vrstni red kandidatov je naslednji:

A) Kandidatna lista za mesto predsednika ZNTS (voli se en kandidat):

 1. GORAN GUTALJ

B) Kandidatna lista za mesto člana UO DNT MS (voli se 6 kandidatov):

 1. BOGDAN ČRNKO
 2. NENAD DOLGOV
 3. JOŽEK ŠPILAK
 4. LJUBO ANTOLIN
 5. JOŽEF KRAUTHAKER
 6. BOJAN MALAČIČ
 7. BLAŽ KRAUTHAKER

C) Kandidatna lista za mesto člana Nadzornega odbora ZNTS (volijo se trije kandidati):

 1. LEON HORVAT

D) Kandidatna lista za mesto disciplinskega sodnika ZNTS (voli se en kandidat):

 1. VLADIMIR VLAŠKALIĆ

Komisija ugotavlja, da za popolnitev vseh razpisanih mest za organe društva manjkata dva kandidata za mesto Nadzornega odbora in predlaga članom društva, da na Skupščini (19.3.2021) dodatno predlagajo kandidata za Nadzorni odbor. Za vsa ostala razpisana mesta ni možno več podati dodatnih predlogov, niti po pošti niti na sami Skupščini. 

UO DNT MS

Priloge:

Zapisnik_volilne_komisije

Redna letna skupščina (VOLILNA) društva

14.02.2021

Spoštovani!

Upravni odbor Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota v skladu z 18. členom statuta društva sklicuje redno letno Skupščino društva in Pravilnikom o volitvah razpisuje volitve za Predsednika društva, člane Upravnega odbora, člane nadzornega odbora in disciplinskega sodnika za mandatno obdobje 2020 – 2025. UO je na svoji 22. seji, ki je potekala v sredo 10.2.2019 preko videokonference sprejel sklep, da so nastopili pogoji za uspešno izpeljavo preloženih volitev.

Skupščina (Volilna) bo v petek, 19. marca 2021 ob 19.00 uri. Kraj in točno lokacijo bomo objavili naknadno. V primeru, da epidemiološka slika v državi še vedno ne bo dovoljevala izvedbe volitev na klasičen način, se bodo volitve izvedle na daljavo preko spletnih aplikacij. V petek, 5. marca 2021 ob 18.30 uri, bo v ta namen poskusna videokonferenca, v katero boste povabljeni preko orodja Teams.

Predlagan Dnevni red:

 1. Otvoritev Skupščine in izvolitev organov Skupščine
 2. Poročilo verifikacijske komisije
 3. Potrditev zapisnika Skupščine DNT MS z dne 9.3.2020
 4. Poročila za leto 2020:
      - Predsednika društva
      - Finančno poročilo
      - Predsednika NO
      - Predsednika komisije za priznanja
      - Predsednika sveta zaslužnih trenerjev
      - Regijskega tožilca
5. Razprava po poročilih
6. Volitve Predsednika DNT MS, članov Upravnega odbora DNT MS, članov Nadzornega odbora DNT MS in Disciplinskega sodnika DNT MS
7. Plan dela in FN za leto 2021
8. Podelitev priznanj za trenerje DNT MS

Trenerji lahko vložijo kandidature do 26. februarja 2021 na sedež društva do 12.00 ure v zaprti kuverti s pripisom »VOLITVE DNT MS 2020«. Kandidature, ki bodo posredovanje po navedenem roku, ne bodo upoštevane!

UO DNT MS

Priloge:

Razpis za volilno skupščino
Razpisna dokumentacija
Pravlnik o volitvah in razrešitvah DNT MS

Opozorilna akcija slovenskih trenerjev 10.2.2021 ob 16.00 uri

09.02.2021

Spoštovani trener, trenerka!

Nogometni trenerji v sredo, 10.2.2021 ob 16.00 uri skupno akcijo s katero želijo opozoriti na težave, ko je s strani države onemogočena vadba otrok.

Več v priloženem dopisu.

Namen akcije je opozoriti odgovorne v državi, da s pretiranim odlašanjem sprostitvi organizirane vadbe tudi na amaterskem nivoju povzročamo predvsem mladim nogometašem nepopravljivo škodo.

Če imate možnost, da se z upoštevanjem vseh priporočil, kljub trenutnim še veljavnim omejitvam pridružite akciji, lahko s tem dejanjem dodatno pripomorete, da smo slišani in da se nemudoma uredi s strani državnih organov vse potrebo za začetek normalizacije naše dejavnosti.

UO DNT M. Sobota 

Vesele Božično Novoletne praznike

24.12.2020

Drage trenerke, spoštovani trenerji!

Za nami je stresno leto, leto, ki je marsikomu precej zagrenilo življenje. Za nami je leto, v katerem se je skoraj ustavil nogomet. Igra brez katere si marsikdo od nas ne predstavlja jutrišnjega dne. Vendar je kljub dokaj zapleteni situaciji za vse nas priložnost, da delujemo v duhu kompromisov in razumevanja, ter da z ekipnim delom in prizadevanjem za isti cilj premagamo še tako trdovratno oviro. V zadnjih devetih mesecih smo se morali prilagoditi spremembam brez primere in ravno iz teh sprememb se je mogoče veliko naučiti.

Želimo vam, da se v naslednjem letu vsi skupaj spet vrnemo na naša delovna polja - igrišča, da bomo zopet lahko v polnem zamahu opravljali naše poslanstvo, vzgoja nogometašev.

Vesele in mirne praznike ter Srečno 2021! 

UO DNT M. Sobota

Prestavitev volitev v organe DNT M. Sobota

07.12.2020

Spoštovani!

Upravni odbor Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota, se je sestal na svoji 1. korespodenčni seji, ki je trajala od petka, 4.12.2020 od 12.00 ure do ponedeljka, 7.12.2020 do 12, ure z naslednjim dnevnim redom:

 1. PREGLED ZAPISNIKA 20. SEJE IN ZAPISNIKA VOLILNE KOMISIJE Z DNE 1.12.2020
 2. AKTUALNO DNT M. SOBOTA
  • (a) Prestavitev volilne skupščine v organe društva
  • (b) Imenovanje novega zastopnika DNT MS v UO ZNTS
 3. POBUDE, VPRAŠANJA IN OSTALO.

UO je obravnaval zapisnik volilne komisije za volitve v organe društva z dne 1.12.2020 za mandatno obdobje 2020 – 2025 in zaradi epidemiološke  situacije v državi potrdil pobude komisije in predlog za prestavitev izvedbe volitev društva. 

Sprejeta je bila odstopna izjava predsednika društva Zdenka Maučeca, ki je podal odstopno izjavo zaradi imenovanja UO ZNTS za mesto generalnega sekretarja.

Sprejet je bil predlog, da se imenuje trener Bojan Malačič za predstavnika DNT MS v UO ZNTS do izvedbe novih volitev v organe društva.

 1. Zapisnik korespodenčne seje - klikni
 2. Zapisnik Volilne komisije - klikni

Ker je trenutno nemogoče napovedati datum izvedbe volilne Skupščine, bo le ta izvedena naknadno oz. ko bodo omogočeni pogoji s strani države.

Volitve za organe društva nogometnih trenerjev se tako preložijo, saj je UO društva upošteval priporočila Volilne komisije! Vse prejete vloge ostajajo neodprte, saj je prispelo premalo kandidatur za vsa razpisana mesta. Ustrezno se podaljša tudi rok za oddajo kandidatur. Kandidatna lista se objavi ustrezno število dni pred novim datumom Skupščine društva.  

UO DNT MS apelira na vse trenerje društva nogometnih trenerjev Murska Sobota, ki imajo voljo in željo delovati v organih društva, da čim prej oddajo dokumentacijo v zvezi z izbrano kandidaturo.

Športni pozdrav!

Upravni odbor DNT MS

Razpis volitev v organe Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota, Mandatno obdobje 2020-2025

12.11.2020

Spoštovani!

Upravni odbor Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota, v skladu z 18. členom statuta društva in Pravilnikom o volitvah razpisuje volitve za Predsednika društva, člane Upravnega odbora, člane nadzornega odbora in disciplinskega sodnika za mandatno obdobje 2020 – 2025.

Volilna Skupščina bo v (soboto, 12. decembra 2020) v prostorih Ekonomske šole Murska Sobota (velika predavalnica). V primeru, da epidemiološka slika v državi ne bo dovoljevala izvedbe volitev na klasičen način, se bodo volitve izvedle na daljavo preko spletnih aplikacij.

Predlagan Dnevni red:

 1. Otvoritev Skupščine in izvolitev organov Skupščine
 2. Poročilo verifikacijske komisije
 3. Potrditev zapisnika Skupščine DNT MS z dne 9.3.2020
 4. Volitve Predsednika DNT MS, članov Upravnega odbora DNT MS, članov Nadzornega odbora DNT MS in Disciplinskega sodnika DNT MS
 5. Podelitev priznanj za trenerje DNT MS

Trenerji lahko vložijo kandidature do 30. novembra 2020 na sedež društva do 12.00 ure v zaprti kuverti s pripisom »VOLITVE DNT MS 2020«. Kandidature, ki bodo posredovanje po navedenem roku, ne bodo upoštevane!

Zdenko Maučec, preds. DNT MS

 

Priloge:

Skupščina ZNTS 2020, Brdo

23.09.2020

V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je 21.09.2020 potekala volilna skupščina ZNTS. Novi predsednik trenerske organizacije je postal Igor Bole, ki je na čelu trenerske organizacije nasledil Rudija Bračiča. Bole je v tekmi za predsedniški položaj s petnajstimi delegatskimi glasovi proti dvanajstim premagal Bojana Prašnikarja.

več .... (na NZS.si)

Galerija slik:

V NK Veržej potrebujejo trenerja

14.08.2020

Spoštovani!

V nogometnem klubu NK Veržej iščejo trenerja za mlajše selekcije.

Prijavite se lahko na povezavi:

https://forms.gle/CGazE4X2TQMkyQeo8

Zdenko Maučec, preds. DNT MS

Do usposabljanje športno treniranje nogomet/futsal - 2. stopnja 6.8.2020 do 9.8.2020 in 1.stopnje od 10.7.2020 do 12.7.2020

29.06.2020

Spoštovani!
Pošiljamo vam informacijo glede razpisa za dousposabljanje Strokovni delavec 2 – športno treniranje – nogomet/futsal, ki bo od 6.8. – 9.8. 2020 v GH Hotelu Union Ljubljana in dousposabljanje Strokovni delavec 1 - športno treniranje  - nogomet/futsal, ki bo od 10.7. - 12.7. 2020 v ongresno kulturno središče Dominikanski samostan Ptuj, Muzejski trg 1, 2250 Ptuj.

Povezava do dokumentov: 

https://www.nzs.si/NZS/Trenerji/Usposabljanja/Dousposabljanja_2020

1. DOUSPOSABLJANJE V LJUBLJANI BO POTEKALO V PREDVIDENEM TERMINU OD 6. – 9. 8. 2020.

Za kandidate, ki so zaposleni, je razpis objavljen na spletni strani http://prijave.olympic.si 

Rok spletne prijave je in pošiljanje vseh dokazil je 29.7.2020, do 10.00 ure. Na dousposabljanje se lahko vpišejo vsi, ki imajo že priznano 1. stopnjo.

Razpis za vse brezposelne, študente in upokojence:

Prijavo in priloge (kopija zadnjega šolskega spričevala (najmanj 4. stopnja izobrazbe) in kopija nogometne diplome Trener UEFA B in potrdilo o usposobljenosti 1. stopnje) pošljete na:

Nogometna zveza Slovenije
Predoslje 40A
4000 Kranj

ali po E-pošti na brane.elsner@nzs.si

Dousposabljanje je brezplačno, obvezna pa je 100% udeležba.

2. DOUSPOSABLJANJE NA PTUJU BO POTEKALO V PREDVIDENEM TERMINU OD 10. – 12. 7. 2020.

Razpis OKS - ZŠZ in NZS za dousposabljanje Strokovni delavec 1– športno treniranje – nogomet/futsal,  ki bo od 10. 7. – 12. 7. 2020 v Kongresno kulturno središče Dominikanski samostan Ptuj, Muzejski trg 1, 2250 Ptuj.

Razpis je samo za kandidate, ki so zaposleni.

Razpis je objavljen na strani http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi.

Prijava je mogoča na spletni aplikaciji, ki jo najdete na povezavi: http://prijave.olympic.si. Vsi kandidati se morajo v aplikacijo najprej registrirati, tako da predložijo kopijo osebnega dokumenta in potrdila o zaposlitvi, šele ob potrditvi skrbnika lahko nadaljujejo na prijavo dogodka, kjer bodo našli razpis in prijavo na do-usposabljanje 1. stopnje od NZS. Registracije in prijave so že mogoče.

Zadnji rok za registracijo je 01. 07. 2020 do 10:00. Zadnji rok za popolno prijavo na dogodek je 05. 07. 2020.

Kontaktna oseba: Aljaž Sedej 051 - 486 - 070

Vsi, ki nimate zaposlitve se lahko prijavite na NZS. Prijavo in priloge pošljete na:

Nogometna zveza Slovenije
Predoslje 40A
4000 Kranj
Ali po E-pošti na
brane.elsner@nzs.si

Do usposabljanje je brezplačno, obvezna pa je 100% udeležba.

Športni pozdrav!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Specialni nogometni kamp - Rogla 2020

20.06.2020

Spoštovani Trener, Trenerka!
Na Rogli bo potekalo izobraževanje oz. izpopolnjevanje za trenerje mlajših kategotij, pod vodstvom Branka Zupana in po urniku:

Za nogometaše:

 1. Enodnevni dogodek za otroke stare 5, 6, 7 let, 25. 6. 2020:

Zbor bo ob 9.00 uri (trenerji ob 8.30), ob 10.00 trening do 11.30 – vabljeni starši in trenerji (potrebna predhodna najava) – ob 12.00 pogostitev palačinke, sadje, pijača (sok, voda). Za vse udeležence (otroke in trenerje) je udeležba brezplačna ter jo v sodelovanju z Roglo omogoča UNI As v nogah.

 1. Tridnevni dogodek za 8, 9 letnike, 25.6. do 27. 6. 2020

Število trenerjev posameznega DNT je največ 15 (po izboru DNT lahko npr. 5 na tridnevnem kampu in največ 10 na 5 dnevnem kampu).

 1. Petdnevni dogodek za kategorijo od 10 do 15 let, pričetek 28. 6. – 2. 7. 2020, zbor ob 13.00 do 13.30

Za vratarje:

 1. Enodnevni dogodek za otroke stare 5, 6, 7 let, 4. 7. 2020:

Zbor bo ob 9.00 uri (trenerji ob 8.30), ob 10.00 trening do 11.30 – vabljeni starši in trenerji (potrebna predhodna najava) – ob 12.00 pogostitev palačinke, sadje, pijača (sok, voda). Za vse udeležence (otroke in trenerje) je udeležba brezplačna ter jo v sodelovanju z Roglo omogoča UNI As v nogah.

 1. Petdnevni dogodek za starost od 10 do 15 let, pričetek 4. 7. – 8. 7. 2020:

Delo bo potekalo v dveh starostnih skupinah:

 •  10, 11, 12 let = največ 25 otrok v skupini
 •  13, 14, 15 let = največ 25 otrok v skupini

Podrobni opis na povezavi

Športni pozdrav!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Korona virus v našem prostoru

01.04.2020

Spoštovane trenerke in trenerji!

Naša dolžnost je, da v teh izrednih razmerah, v katerih se je znašel ves svet, šport in s tem tudi nogomet, spregovorimo nekaj besed.

Pandemija svetovne razsežnosti je dosegla, da smo morali preko noči ustaviti svoje delo in opustiti procese treniranja tik pred začetkom spomladanskega prvenstva v večini slovenskih lig. Kakšne bodo posledice vsega tega nam bo jasno šele takrat, ko bo vse to mimo in se bomo poskušali vrniti v stare tirnice. V tem trenutku je težko napovedovati v katero smer se bo vse skupaj zavrtelo in kdaj bo konec tega dokaj krutega obdobja, ker tega enostavno nihče ne ve. Glede na napovedi mnogih znanih institucij lahko na razplet optimistično zremo v prihodnost. Kako bomo uspeli športniki praktično najbolj vemo, saj vsak rezultat pride predvsem zaradi lastne discipline in odgovornosti. Prav slednje daje zelo veliko upanje, da smo Slovenci, kot mali narod, prav zaradi svoje discipline in odgovornosti sposobni preseči ta virus. Primer discipline in odgovornosti smo in moramo biti predvsem trenerji trenerji, ki znamo prisluhniti navodilom veliko bolj kot mnogi drugi.

Osnovni pogoj - da se dosledno držimo navodil samoizolacije, je najboljše zdravilo proti širjenju pandemije. Zato niti za trenutek ne dvomim v Vas trenerje/ke, na pozitiven sprejem vseh navodil vlade, spoštovanje discipline, saj vam je bilo ravno to položeno na začetku vaše trenerske poti.

V zadnjih, recimo petnajstih letih, so ZNTS in DNT-ji posvetili večino svojih aktivnosti za organizacijo in izvedbo vsakoletnih licenčnih in izpopolnjevalnih praktičnih seminarjev, kjer so bile predstavljene različne strokovne nogometne teme. Predavali so nam mnogi eminentni domači in tuji strokovnjaki. Dobili smo »kapital«, ki nam je bil ponujen in dan na razpolago. Morda smo mnoge stvari prezrli in jih v obilici vsakodnevnih obveznosti nismo dovolj natančno preučili in osvojili. Na vsakem seminarju nam je bila posredovana ustrezna literatura, ki je enostavno - odlična. Mnoge strokovne brošure, knjige, pisni zapiski, kasete, DVD-ji,  se  prav tako nahajajo  v Vaši domači zakladnici. Prav tako so na spletu NZS in DNT objavljeni celotni seminarji, ki si jih lahko ponovno ogledate. Mnogi med Vami so si te zadeve prenesli v lastni računalnik. Veliko koristnega materiala ponuja tudi revija »Naš nogomet« v izdaji NZS, ki v prilogi vedno ponuja zanimivo strokovno tematiko.

Spoštovani trenerji in trenerke! Sedaj imamo vsi nekaj več časa, ki ga lahko izrabite za nadgradnjo svojega znanja, ki Vam bo še kako koristil za nadaljevanje kariere in večanju lastnega intelektualnega kapitala. V življenju lahko marsikaj kupimo, le znanja se kupiti ne da!

Zdaj je pravi čas, da spet prebrskamo po literaturi in drugem materialu, lažje se bomo prebili skozi obdobje samoizolacije. Prepričan sem, da vas bo večina to storila in verjemite, hvaležni boste. Našli boste lahko tudi tisto kar ste mogoče prezrli, pozabili ali kar ravnokar iščete.

Ne glede na to, kdaj se bo nadaljevalo prvenstvo verjemite, da se bo to zgodilo prej ali slej. Čas bo hitro minil, zato ga izkoristite sebi v prid. Vsi imamo enake možnosti. Pripravimo se z novim znanjem za nove nogometne zmage. Tudi drugje po svetu se trenerji v tem času posvečajo izključno samoizobraževanju.

Na koncu pa velja opozorilo še na nekaj! Ko bo prišel dan odločitve, da se lahko začne s treningi in tekmovanji, BODITE MAKSIMALNO POZORNI NA ZDRAVJE IN POŠKODBE IGRALCEV, saj  bodo vsi neučakani in marsikateri igralec bo v preveliki želji po hitri vrnitvi, precenil svoje sposobnosti.

Z željo, da vsi ostanemo zdravi.

Zdenko Maučec, preds. DNT M. Sobota

 

Povzeto po osebnem pismu generalnega sekretarja ZNTS, g. Bogdana Tropeta

 

Sklic Skupščine Društva nogometnih trenerjev M. Sobota

28.02.2020

Na podlagi 18. člena Statuta društva sklicujem SKUPŠČINO ČLANOV DRUŠTVA NOGOMETNIH TRENERJEV MURSKA SOBOTA, ki bo 9. marca 2020 v prostorih Penziona Letališče, Mjuzge 2, Murska Sobota ob 18.30 uri.
Dnevni red skupščine oz. vabilo je na povezavi:
   Vabilo trenerjem na skupščino
Prosimo vse trenerje, da se udeležijo Skupščine v čim večjem številu. Po končani Skupščini sledi pogostitev za udeležence.

Zdenko Maučec, preds. DNT M. Sobota

------
FOTOGALERIJA:
dnt2020

V nogometu ni prostora za nestrpnost

04.02.2020

DNT Murska Sobota izvaja Projekt "Football coaches in diversity", ki je sofinanciran iz programa FARE Football v Homophobia 2020 in katerega namen je uporaba nogometa kot orodje za odstranjevanje predsodkov na podlagi spolne identitete in spolne usmerjenosti ter zavzema jasno stališče do diskriminacije LGBT. V projektu želi DNT Murska Sobota analizirati stanje na področju predsodkov na podlagi spolne identitete in spolne usmerjenosti ter zavzeti jasno stališče do diskriminacije LGBT. Na dogodku, katerega se je udeležilo preko 150 trenerjev, so predstavili rezultate in podali stališča, da v nogometu ni prostora za nobeno vrsto nestrpnosti ali predsodkov.

Predstavitev ankete

Športni pozdrav!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Urnik licenčnega seminarja v M. Soboti 2020

28.01.2020

Spoštovani!
Objavljamo urnik Licenčnega seminarja

Program seminarja 1.2.2020 v Murski Soboti

Športni pozdrav!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

FARE: Football coaches in diversity

27.01.2020

Spoštovani trener, trenerka!

DNT Murska Sobota izvaja Projekt "Football coaches in diversity", ki je sofinanciran iz programa FARE Football v Homophobia 2020 in katerega namen je uporaba nogometa kot orodje za odstranjevanje predsodkov na podlagi spolne identitete in spolne usmerjenosti ter zavzema jasno stališče do diskriminacije LGBT. V projektu želi DNT Murska Sobota analizirati stanje na področju predsodkov na podlagi spolne identitete in spolne usmerjenosti ter zavzeti jasno stališče do diskriminacije LGBT. 

Vabimo te, da si vzameš 5 minut časa in pripomoreš k boljšemu delovanju nogometnih trenerjev v regiji.

POVEZAVA DO ANKETE
https://forms.gle/WqMiiubrTerDoL7v6

Anketa je anonimna.

1.2.2020 bomo na ekonomski šoli predstavili rezultate projekta.

Športni pozdrav!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

DNT MS licenčni seminar 2020

18.01.2020

Spoštovani!

Obveščamo vse trenerje, da se v januarju 2020 pričnejo licenčni seminarji za pridobitev licence UEFA B in C.
Seminarji so organiziranih po DNT-jih:

 • DNT Gorenjska Kranj, 18.1.2020 (sobota)
 • DNT Celje, 19.1.2020 (Nedelja)
 • ZNT Maribor, 25.1.2020 (sobota)
 • DNT Nova Gorica, 26.1.2020 (nedelja)
 • DNT M. Sobota in ODNT Lendava, 1.2.2020 (sobota)
 • DNTOZ Ljubljana, 2.2.2020, (nedelja)
 • DNT Koper, 9.2.2020 (nedelja)
 • DNT Ptuj, 15.2.2020 (sobota)

Prijavite se lahko na keterega koli od gornjih terminov, glede na morebitno odsotnost na seminarju matičnega društva. Opravljen seminar velja za pridobitev licence za sezono 2020/21 vrednost seminarja je 50 točk.

Program seminarja 1.2.2020 v Murski Soboti

Športni pozdrav!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

---------------
FOTOGALERIJA:

dnt2020

Letni izpopolnjevalni seminar ODNT Lendava 2019

13.11.2019

Spoštovani!
Z namenom usposabljanja in spremljanja sodobnih trendov nogometne vadbe, ODNT Lendava organizira izpopolnjvalni seminar za vse trenerje, ki so člani ZNTS. Seminar bo potekal v telovadnici DSŠ Lendava, 18. novembra 2019, s pričetkom ob 18.00 uri.

Tema seminarja je DINAMIČNA TEHNIKA V PROCESU TRENINGA, izvajalec seminarja je NŠ Nafta 1903.
Udeležbo na seminarju je potrebno prijaviti v Registi!

Zdenko Maučec, predsednik DNT MS

Seminar: Multidisciplinarni pristop pri razvoju mladih športnikov z vidika varnosti in gibalnega mojstrstva

21.10.2019

Spoštovani trenerji!

Vabimo vse trenerje našega društva (lahko tudi drugih društev v okviru ZNTS), da se udeležijo izobraževalnega seminarja na temo Multidisciplinarni pristop pri razvoju mladih športnikov z vidika varnosti in gibalnega mojstrstva, ki bo 4.11.2019 v Murski Soboti. Predavatelj na seminarju bo dr. Samo Masleša. Seminar je BREZPLAČEN za vse trenerje, ki so aktivni člani društva (plačana članarina).

Prijave so možne do petka 1.11.2019 na mail info@dnt-ms.si ali sola@nsmura.si, ali tudi preko SMS sporočila na tf.št. 051 618 554. Pri prijavi je potrebno navesti poleg imena in priimka še klub v katerem trener deluje.

Urnik in lokacije dogodka:

 • Predavanje - Fazanerija, NŠ Mura
 • Trening na umetni travi - Fazanerija, NŠ Mura
 • Trening na blazinah – judo klub Štorkljice, BTC MS

U R N I K:
16.00 - 16.20  Registracija udeležencev
16.20 - 16.30  Pozdravni nagovor organizatorja (DNT in NŠ Mura)
16.30 - 18.00 Predavanje dr. Samo Masleša
18.00 - 19.30  Trening: UT Fazanerija
20.00 - 21.30 Trening: judo dvorana JK Štorkljice

Predstavitveni plakat

Vidik varnosti in razvoj gibalnega mojstrstva sta poglavitna cilja Genius safe motor programa (GSMP). Ta omogoča izluščenje ključnih informacij iz nasprotnikovega gibanja ter hitro izbiro optimalnih gibalnih strategij (rešitev) ter uporabo širokih gibalnih znanj in raznovrstnih sposobnosti v spreminjajočih se konkretnih nogometnih situacijah. Podobni modeli se že uporabljajo v najbolšjih nogometnih sredinah, med drugim tudi v nogometni šoli AFC Ajax. Princip treninga, ki vključuje dopolnilna znanja iz borilnih športov je že pokazal odlične rezultate pri znanih nogometaših (Zidane, Zenden, Hazard, Beckam, Kovač - judo) in Ibrahimović (kickbox).

Razširjeno in dopolnjeno obliko pa bi radi prvič v Sloveniji predstavili na seminarjih za trenerje nogometa. Prilagojeno različico programa uporabljajo že pri Košarkarski zvezi Slovenije (na njej sloni tudi program gibalne pismenosti mladih košarkarjev) in je redni del klinik košarkarskih trenerjev, uporablja se tudi v vrhunskem rokometu, na reprezentančni ravni.

Trening po modelu GSMP omogoča:
·     Razvoj vsestranskih nogometašev
·     Izboljšanje gibalnih sposobnosti in splošnih gibalnih znanj (poudarek je na agilnosti in ravnotežju)
·     Hitrejše sprejemanje igralnih odločitev in boljše prostorsko zaznavanje preko živčnomišične potenciacije
·     Razvijanje višje hitrosti in natančnosti pri igri
·     Razvoj gibalne domiselnosti
·     Razvoj reakcij in sodelovanje s soigralci.

V praksi se to kaže kot:
·     Učenje pravilne tehnike padanja v igralnih okoliščinah ter hitrega vstajanja, z izboljšanjem medmišične koordinacije
·     Bolj učnkovita igra v kontaktu, postavljanje v prostoru ter sposobnost anticipacije nasprotnika
·     Boljši tajming pri skokih in pravilni načini doskakovanja
·     Kinestetična diferenciacija pri sprejemih žoge in v duelih z nasprotnikom
·     Občutenje telesa kot celote ter spretnost na tleh, stoje in pri igri v zraku

Znanja, ki so skrbno izbrana bodo tudi nazorno prikazana v obliki:
·      Predavanja (2h) – Osnove športne vadbe in razvoj nogometnih talentov
·      V telovadnici (2h)
·      Na nogometnem igrišču (2h).

Na delavnicah bi se pripravilo tudi video gradivo.

Športni pozdrav!

Zdenko Maučec, preds. DNT MS

Razpis za dousposabljanje Strokovni delavec 1 – športno treniranje – nogomet/futsal, ki bo od 6 . – 8. 12. 2019 v Hotelu Vivat v Moravskih Toplicah

11.10.2019

Spoštovani!
Pošiljamo vam informacijo glede razpisa za dousposabljanje Strokovni delavec 1 – športno treniranje – nogomet/futsal, ki bo od 6 . – 8. 12. 2019 v Hotelu Vivat v Moravskih Toplicah.

Za kandidate, ki so zaposleni, je razpis objavljen na spletni strani http://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi.

Prijava je mogoča na spletni aplikaciji, ki jo najdeš na povezavi: http://prijave.olympic.si. V aplikacijo se je potrebno najprej registrirati, tako da predložiš kopijo osebnega dokumenta in potrdila o zaposlitvi, šele ob potrditvi skrbnika lahko nadaljujejo na prijavo dogodka, kjer bodo našli razpis in prijavo na do-usposabljanje 1. stopnje od NZS. Registracije in prijave so že mogoče. Zadnji rok za registracijo je 22. 11. 2019 do 10:00. Zadnji rok za popolno prijavo na dogodek je 25. 11. 2019. Hotel Vivat, Moravske Toplice, 6. – 8.12. 2019.

Za kandidate, ki niso zaposlen (upokojenci, brezposelni, študenti….):

Vsi, ki nimate zaposlitve se lahko prijavite na NZS. Prijavo in priloge pošljete na:

Nogometna zveza Slovenije
Predoslje 40A
4000 Kranj
Ali po E-pošti na
brane.elsner@nzs.si

Do usposabljanje je brezplačno, obvezna pa je 100% udeležba.

Priloge:
Prijavnica
Urnik Strokovni delavec 1 Prekmurje

Obrazložitev:

Zakaj morajo trenerji opravit dousposabljanje?
Trenerjem v nazivu Trener C/Trener futsalC (v preteklosti 60 – 65 ur usposabljanja) velja obstoječa usposobljenost do 23.6.2020. V kolikor ne opravijo dousposabljanja, v temu Nazivu ne bodo mogli več opravljati dela na terenu (Zakon o športu RS 2017). Trenerji, ki želijo nadaljevati usposabljanje v naziv Strokovni delavec 2 – športno treniranje – nogomet/futsal – Trener UEFA B, Trener futsal UEFA B, morajo imeti že naziv
Strokovni delavec 1 – športno treniranje – nogomet/futsal.

Trenerji v nazivu Trener UEFA B, Trener futsal UEFA B (v preteklosti 60 – 65 ur usposabljanja) imajo po zakonu avtomatično naziv Strokovni delavec 1 (Zakon o športu RS 2017), s tem pa klub, ki kandidira s tem trenerjem dobi od lokalne skupnosti manjše dotacije za delovanje. Vsi trenerji, ki se želijo vpisati na usposabljanje Trener UEFA A, morajo že imeti strokovni naziv Strokovni delavec 2 – športno treniranje - nogomet, Kar pomeni, da so že opravili dousposabljanje za strokovni naziv Strokovni delavec 1 (po novem 80 ur usposabljanja) in Strokovni delavec 2 (po novem 100 ur usposabljanja). Trenerji opravljajo dousposabljanja iz, z zakonom predpisanih vsebin, ki jih na usposabljanju niso poslušali in opravili.

Vsa dousposabljanja so za trenerje brezplačna, saj potekajo v soorganizaciji z OKS – ZŠZ in ESS, mora pa biti 100% udeležba. Vsi trenerji, ki se ne morejo prijaviti na dousposabljanje preko OKS – ZŠZ (prijavijo se lahko samo zaposleni), se prijavijo na dousposabljanje preko NZS (brezposelni, študenti, upokojenci….).

Športni pozdrav!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Letni izpopolnjevalni seminar DNT M. Sobota 2019

23.09.2019

Spoštovani!

Z namenom usposabljanja in spremljanja sodobnih trendov nogometne vadbe, DNT M. Sobota organizira izpopolnjvalni seminar za vse trenerje, ki so člani ZNTS. Seminar bo potekal na igrišču Fazanerija v M. Soboti 7. oktobra 2019, ob 17.00 uri.

Tema seminarja je DINAMIČNA TEHNIKA V PROCESU TRENINGA, ki ga bo vodil Dominik Kovačič, trener PRO, izvajale pa ekipe DNŠ MURA.

Udeležbo na seminarju je potrebno prijaviti v Registi!

Zdenko Maučec, predsednik DNT MS

ZNTS - osrednji letni izpopolnjevalni seminar 2019 - Kondicijska priprava, 'Model uvodno pripravljalnega treninga'

20.08.2019

Spoštovani!

Obveščamo vse trenerje, da bo 9.9.2019 ob 17.00 uri na stadionu Športni park Ljubljana Šiška potekal osrednji izpopolnjevalni seminar ZNTS.

Na seminar se lahko vsak trener prijavi samo preko sistema Regista, kjer so prijave za seminar že odprte. Zadnji rok za prijavo na seminar je 30.8.2019. Prijava je možna tudi preko DNT. Indentifikacija trenerjev bo potekala pri vhodu na stadion, prosimo pa vas, da ste na stadionu vsaj 15 minut pred zaćetkom seminarja. Posamezni DNT bodo organizirali skupni prevoz v Ljubljano, zato predlagamo, da se o tem informirate pri svojem DNT. Vsebina seminarja je namenjena kondicijski vadbi, ki bo glavna tema seminarja tudi na osrednejm seminarju v mesecu januarju v Portorožu. Tema praktičnega seminarja je kondicijski trening s predstavitvijo »Modela uvodno-pripravljalnega treninga«, ki bo razdeljen v tri oz. štiri dele:

 •  Pre-formance
 •  T.O.M.I.S.A.B.I in
 •  Specifična nogometna priprava z žogo ter
 •  Zaključek in vprašanja

Predavatelj bo prof.dr.sc.Igor Jukić, redni profesor na zagrebški kineziološki fakulteti, ki je bil naš gost že na preteklih seminarjih ter njegovi kolegi iz Fakultete: mag.Marin Dadić, Aleksander Petković in Tomislav Brlečič.
Demonstratorji bodo igralci 3. In 4.letnika nogometnega razreda Gimnazije Ljubljana Šiška.

Udeležba na seminarju trenerju zagotavlja 20 točk za pridobitev licence za sezono 2020/2021. Vse trenerje prosimo, da se pravočasno prijavijo za seminar.

Posebna ponudba: Trenerji, ki si boste na dan seminarja, zvečer ob 20.45 uri, želeli ogledati tekmo države reprezentance v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo proti reprezentanci Izraela v Stožicah, se lahko do 2.9.2019 prijavite pri svojem DNT, kjer boste tudi plačali in prejeli vstopnico v skladu z navodili in logistiko, ki jo določi vsak DNT.

Športni pozdrav,

Zdenko Maučec, preds. DNT M. Sobota

Razpis - druga izvedba DOUSPOSABLJANJA za trenerje C in Futsal C

27.03.2019

Spoštovani,
Obveščam vas, da je objavljen razpis za DOUSPOSABLJANJE za pridobitev strokovnega naziva Strokovni delavec 1 – športno treniranje – nogomet / futsal, ki je pogoj za dousposabljanje za Strokovni delavec 2 in nadaljnja usposabljanja v nogometu in futsalu. Zahtevana prisotnost na dousposabljanju je 100%.
Dousposabljanje bo v dvorani hotela Arena pod Pohorjem, Pot k mlinu 57, Maribor, med 31.5. in 2.6.2019.

Navodila za prijavo so v dopisu OKS. - NAVODILA in URNIK

Vsi brezposelni, upokojenci, študenti……, ki se ne bodo mogli prijaviti v aplikacijo, se lahko prijavijo na NZS, brane.elsner@nzs.si , število prijav je omejeno, zato pohitite.

Obveščamo vas tudi, da je konec leta 2019 planirano še eno dousposabljanje v Prekmurju.

Športni pozdrav!

Zdenko Maučec, l.r.
predsednik DNT M. Sobota

Trenerji DNT MS - Prejemniki priznanj ZNTS

10.03.2019

Na redni letni skupščini društva smo podelili priznanja trenerjem za njihove dosežke v preteklem obdobju. Priznanja po kategorijah so prejeli:

1. POHVALA:
a. CIPOT FABIJAN
b. ČONTALA DAMIR
c. FRIEDREICH KONSTANTIN
d. GUTALJ GORAN
e. KOVAČEC SREČKO
f. TITAN ROBERT

2. MEDALJA
a. HORVAT BRANKO
b. HOŠPEL MARIO

3. PLAKETA
a. JANDRAŠIČ BOJAN
b. ORŠOŠ JOŽEK
c. VLAŠKALIČ VLADIMIR
d. VRHOVSKI RENATO

4. ZASLUŽNI ČLAN
a. /

5. ČASTNI ČLAN
a. HABOT DRAGO

Podelitev za prve tri kategorije smo opravili na naši skupščini, zadnji dve kategoriji pa se podeljujeta na Skupščini ZNTS.

Utrinke iz skupščine in prejemnike priznanj lahko pregledate na povezavi:

Galerija Skupščine

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Sklic Skupščine Društva nogometnih trenerjev M. Sobota

19.02.2019

Na podlagi 18. člena Statuta društva sklicujem SKUPŠČINO ČLANOV DRUŠTVA NOGOMETNIH TRENERJEV MURSKA SOBOTA, ki bo 4. marca 2019 v prostorih Penziona Letališče, Mjuzge 2, Murska Sobota ob 18.00 uri.
Dnevni red skupščine oz. vabilo je na povezavi:

Prosimo vse trenerje, da se udeležijo Skupščine v čim večjem številu. Po končani Skupščini sledi pogostitev za udeležence.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Licenčni seminar UEFA B in C - 2019, Ekonomska šola Murska Sobota

10.01.2019

Spoštovani!

DNT Murska Sobota in ODNT Lendava organizirata letni licenčni seminar UEFA B in C - 2019, ki bo v soboto, 2.2.2019 v predavalnici Ekonomske šole Murska Sobota.

Z udeležbo na seminarju pridobite 50 točk, ki štejejo pri vlogi za pridobitev licence v naslednji tekmovalni sezoni (2019/2020). Na dan seminarja ne planirajte trenerskih ali igralskih aktivnosti, ker je prisotnost na seminarju pogoj za priznavanje točk.

Prijavo izvršite preko informacijskega sistema REGISTA, za katero ste že prejeli podatke za prijavo. Na osnovni strani se vam pojavi povezava do želenega seminarja in z nekaj kliki ste prijavljeni na seminar. V okence za opombe dodatno vpišite podatke o plačniku in navedite tudi plačnika za članarino društva za leto 2019.

Objavljamo še okvirni program seminarja, da se boste lažje orientirali.

Program seminarja: Licenčni seminar UEFA B in C

Športni pozdrav!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

2019

Licenčni seminarji 2019 po društvih

04.01.2019

Spoštovani!

Obveščamo vse trenerje, da se v januarju 2019 pričnejo licenčni seminarji za pridobitev licence UEFA B in C.
Seminarji so organiziranih po DNT-jih:

 • DNT Gorenjska Kranj, 19.1.2019 (sobota)
 • DNT Celje, 20.1.2019 (Nedelja)
 • ZNT Maribor, 26.1.2019 (sobota)
 • DNT Nova Gorica, 27.1.2019 (nedelja)
 • DNT M. Sobota in ODNT Lendava, 2.2.2019 (sobota)
 • DNTOZ Ljubljana, 3.2.2019, (nedelja)
 • DNT Koper, 10.2.2019 (nedelja)
 • DNT Ptuj, 16.2.2019 (sobota)

Prijavite se lahko na keterega koli od gornjih terminov, glede na morebitno odsotnost na seminarju matičnega društva. Opravljen seminar velja za pridobitev licence za sezono 2019/20, vrednost seminarja je 50 točk.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

 

Letni izpopolnjevalni seminar ODNT Lendava 2018

14.11.2018

Spoštovani!
Z namenom usposabljanja in spremljanja sodobnih trendov nogometne vadbe, ODNT M. Sobota organizira izpopolnjvalni seminar za vse trenerje, ki so člani ZNTS. Seminar bo potekal v veliki predavalnici DSŠ Lendava, Kolodvorska ulica 2e, Lendava. 19. novembra 2018, ob 18.00 uri.
Tema seminarja je OGREVANJE, ki ga bo vodil dr. Zdenko Verdenik, trener UEFA PRO. Ob 17.30 uri bo v istem prostoru predavanje o sodniških pravilih, izvajalec Mihael Bukovec.

Udeležbo na seminarju je potrebno prijaviti v Registi!

Zdenko Maučec,
predsednik DNT MS

Letni izpopolnjevalni seminar DNT M. Sobota 2018

26.09.2018

Spoštovani!

Z namenom usposabljanja in spremljanja sodobnih trendov nogometne vadbe, DNT M. Sobota organizira izpopolnjvalni seminar za vse trenerje, ki so člani ZNTS. Seminar bo potekal na igrišču Fazanerija v M. Soboti 1. oktobra 2018, ob 17.00 uri.

Tema seminarja je OGREVANJE, ki ga bo vodil Dominik Kovačič, trener PRO, izvajale pa ekipe DNŠ MURA.

Udeležbo na seminarju je potrebno prijaviti v Registi!

Zdenko Maučec, predsednik DNT MS

Letni izpopolnjevalni praktični seminar ZNTS 2018

26.08.2018

Spoštovani!

Z namenom usposabljanja in spremljanja sodobnih trendov nogometne vadbe, ZNTS organizira osrednji izpopolnjvalni seminar za vse trenerje, člane ZNTS. Seminar bo potekav v NNC NZS Brdo pri Kranju, 10.septembra 2018, ob 16.30 uri.

Tema seminarja:

Metodika učenja branjenja - moštvena in skupinska taktika, ki ga bo vodil Slobodan Pavković, trener UEFA PRO.

Prorgram seminarja bo objavljen naknadno.

Glede na število prijav bomo organizirali avtobusni prevoz. Odhod avtobusa bo na dan seminarja ob 13.00 uri izpred kioska avtobusne postaje v Murski Soboti. Možni so tudi vmesni postanki za dodatne vstope.

Bodimo točni!

Prijave se zbirajo preko maila društa: info@dnt-ms.si ali preko telefona 041 744 613 (Zdenko Maučec). Po končanem seminarju bomo organizirali postanek z večerjo.

Zdenko Maučec, predsednik DNT MS

14.06.2018

Navodila za oddajo elektronske zahteve za trenersko licenco!

Spoštovani!

Po sklepu UO ZNTS objavljamo kratka navodila za oddajo vloge za izdajo licence v informacijskem sistemu Regista.

Vlogo za izdajo licence za prihodnjo tekmovalno sezono je možno oddati že od 15.6.2018 naprej! 

Dodatno pa prilagamo še navodila za prijavo na seminarje, ki se bodo v naslednji tekmovalni sezoni prav tako kreirali v Registi.

Koristite informacijski sistem NZS v čim večji meri, olajšali boste delo sebi in drugim!

Športni pozdrav,

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Sklic skupščine DNT Murska Sobota

17.02.2018

Na podlagi 18. člena Statuta društva sklicujem SKUPŠČINO ČLANOV DRUŠTVA NOGOMETNIH TRENERJEV MURSKA SOBOTA, ki bo 5. marca 2018 v prostorih Penziona Letališče, Mjuzge 2, Murska Sobota ob 18.30 uri.

Dnevni red skupščine oz. vabilo je na povezavi:

Vabilo trenerjem na skupščino

Prosimo vse trenerje, da se udeležijo Skupščine v čim večjem številu. Po končani Skupščini sledi pogostitev za udeležence.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Razpis za Licenčni seminar B in C - Ekonomska šola M. Sobota, 03.02.2018

17.01.2018

Obveščamo vse trenerje, da se v januarju pričnejo licenčni seminarji za vse kategorije po naslednjem vrstnem redu:

Licenčni seminarji za B in C so organiziranih po DNT-jih:
• DNT Gorenjska Kranj, 20.1.2018 (sobota)
• DNT Celje, 21.1.2018 (Nedelja)
• ZNT Maribor, 27.1.2018 (sobota)
• DNT Nova Gorica, 28.1.2018 (nedelja)
DNT M. Sobota in ODNT Lendava, 3.2.2017 (sobota)
• DNT Koper, 4.2.2018 (nedelja)
• DNTOZ Ljubljana, 11.2.2018, (nedelja)
• DNT Ptuj, 24.2.2017 (sobota)

Trenerji se lahko prijavijo tudi preko REGISTE!

Razpis in podrobne informacije za posamezni licenčni seminar B in C najdete na spletni strani posameznega društva. Trener se lahko udeleži seminarja katerega koli društva. Udeleženci, ki izpolnjujejo pogoje udeležbe na licenčnem seminarju, pridobijo predpisano število točk za tekmovalno sezono 2018/2019.

Letni licenčni seminar DNT M. Sobota in ODNT Lendava, prostori Ekonomske šole Murska Sobota, 3.2.2018:
Razpis za licenčni seminar
Prijavnica na seminar (word)
Program seminarja

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Avtobusni promet - Licenčni seminar Portorož

11.01.2018

Spoštovani,

Odhod avtobusa je ob 3.40 uri iz Črenšovec na igrišču (vstopijo trenerji ODNT Lendava), vstopiti je možno še v Odrancih AP, Beltincih AP, Rakičanu AP in v Murski Soboti (pri marketu TUŠ, Bakovska). Vodja potovanja bo g. Jožef Krauthaker 031 567 930. 

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izobraževanje za naziv Trener PRO

08.01.2018

Spoštovani,

Objavljamo novico, da se bo izobraževanja za naziv Trener PRO udeležilo 11 naših trenerjev, ki s(m)o se prijavili na razpis. Večina naših prijavljenih trenerjev je izpolnjevala pogoje, ostali smo hodili na dodatno izpolnjevanje pogojev. Sprejeti na izobraževanje so: Simon Baligač, Boris Lainšček, Damir Čontala, Damjan Ošlaj, Erik Vičič, Mirja Erniša, Nuša Ladinek, Rudi Viher, Simon Koren, Tine Špilak in Zdenko Maučec. Izobraževanje poteka v treh modulih in sicer 2 tedna v januarju 2018, 2 tedna v juniju 2018 in 2 tedna v juniju 2019.

Vsem trenerjem čestitamo za sprejetje v šolanje in jim želimo uspešno dokončanje izobraževanja!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Licenčni seminar A in PRO, Portorož 2018 - prevoz in nočitve, članarina 2018

04.01.2018

Spoštovani,

Društvo nogometnih trenerjev Murska Sobota bo organiziralo za udeležence seminarja v portorožu avtobusni prevoz samo za soboto 13.1.2018. Avtobus bo pobiral udeležence v Črenšovcih na igrišču (ob pogoju, da se bodo prijavili za prevoz tudi trenerji ODNT Lendava), in pri marketu TUŠ v M. Soboti - vhod na AC. Možni so tudi vmesni postanki po dogovoru (Odranci, Beltinci, Rakičan). Prosimo vse zainteresirane, da se čim prej javijo (mail, telefon), da vemo število potnikov. Z istim avtobusom se boste potem lahko peljali tudi na igrišče v Izolo in nazaj.

Dogovarjamo se tudi za plačilo prenočišča (nočitev z zajtrkom, 35€ na osebo) za udeležence seminarja, ki bodo prisostvovali še v nedeljo. Potrebna pa je prijava posameznika, društvo ne bo prijavljalo za nočitve. Ker vas je večina že plačala nočite, vam bomo znesek dali na seminarju samem. Kot že rečeno, plačilo hotela predvideva 35€, če bo kdo šel prej ali imel pol penzion, bo to sam doplačal.

Javite čim prej, da bomo lahko organizirali želeno!

Račune za članarino 2018 bomo pošiljali v naslednjih dneh.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Letni izpopolnjevalni seminar - izvajalec DNT M. Sobota

03.10.2017

Spoštovani,


Društvo nogometnih trenerjev Murska Sobota organizira letni izpopolnjevalni seminar, ki bo v ponedeljek, 16.10.2017 ob 17,30 uri na igrišču v Bratoncih. Tema seminarja:

'Podaja in sprejem žoge kot pomemben element nogometne igre (vaje za sprejem v smer proti cilju)'. Seminar bosta vodila Jožek Špilak in Simon Koren

Seminar bo predstavila ženska ekipa U13 in U15 ŽNK Pomurje Beltinci in bo veljal za točkovanje.


Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izpopolnjevalni praktični seminar ZNTS, Velenje 2017

19.08.2017

Spoštovani!

Z namenom usposabljanja in spremljanja sodobnih trendov nogometne vadbe, ZNTS organizira osrednji izpopolnjvalni seminar za vse trenerje, člane ZNTS. Seminar bo potekav v Velenju 11.septembra 2017, ob 17.00 uri na igrišču NK Rudar Velenje.

Tema seminarja:

 • Sistem igre 3 : 4 : 3 , ki ga bo vodil Slobodan Pavković, trener UEFA PRO, pomočnik selektorja reprezentance Srbije
 • prorgram seminarja in navodila

Glede na število prijav bomo organizirali avtobusni prevoz. Odhod avtobusa bo na dan seminarja ob 15.00 uri izpred kioska avtobusne postaje v Murski Soboti. Možni so tudi vmesni postanki za dodatne vstope.

Bodimo točni!

Prijave se zbirajo preko maila društa: info@dnt-ms.si ali preko telefona 041 864 492 (Željko Kranjc). Po končanem seminarju bomo organizirali postanek z večerjo.

Zdenko Maučec, predsednik DNT MS

 

Zahtevek za izdajo licence - tekmovalno leto 2017/2018

18.07.2017

V prilogi se nahaja obrazec Zahtevek za izdajo licence za tekmovalno leto 2016/17.

Zahtevek za izdajo licence lahko podajo vsi trenerji, ki so zbrali 60 točk v obdobju od 1.7.2016 do 30.6.2017, obvezno pa trenerji, ki želijo voditi moštvo v tekmovalnemu letu 2017/18. Na podlagi podanega zahtevka vam bomo izstavili račun.

Zahtevek za izdajo licence

Pravilnik o podeljevanju licenc

Vrednost  licenc 2017

Zahtevki za licenco PRO in A se pošlje na naslov: ZNTS, Predoslje 40a, pp 130, 4000 Kranj.

Za licenco UEFA B in C pa po elektronski pošti info@dnt-ms.si oz. eventuelno po pošti na naslov: DNT Murska Sobota, pp 177, 9000 Murska Sobota. Pošiljanje po elektronski pošti je lažje in učinkovitejše!

Trenerje naprošamo, da zahtevek za izdajo licence pošljejo čim prej, da se izognemo eventualnim nevšečnostim na začetku prvenstva. 

Hkrati vas obvešlamo, da je možno oddati zahtevo za potrditev licence tudi preko sistema REGISTE. To lahko v imenu trenerja uredi Klubski administrator ali pa preko matičnega DNT-ja. Ne glede na vaše zahtevke vas bomo vnesli v sitem Registe, kjer so potem vidni in posamezni koraki v postopku in dokumenti, ki se lahko dodajajo k posamezni vlogi (zahtevek, potrdilo o plačilu, ipd). 

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Srečanje DNT v okviru Zveze nogometnih trenerjev Slovenije

22.06.2017

Pozdravljeni,

17.6.2017 je bilo v Vilenici pri Sežani že 7. tradicionalno srečanje UO društev, ki delujemo v okviru Zveze nogometnih trenerjev Slovenije. Organizator srečanja je bilo DNT Koper. Barve našega društva so zastopali: Ivan Maučec, Željko Kranjc, Jožef Krauthaker, Jože Rous, Bojan Malačič, Zlatko Gabor, Zdenko Maučec in Nenad Dolgov.

Poleg rednih aktivnosti (seja UO ZNTS, seja sekretarjev, seja komisije za priznanja in regijskih tožilcev), je bil v programu tudi družabni del, ki je pomenil ogled jame Vilenica, ter tekmovanje med društvi v treh igrah. Največ točk je osvojilo naše društvo v sestavi: Nenad Dolgov, Zlatko Gabor in Bojan Malačič, ter doseglo 1. mesto (že tretjič do sedaj) in prejelo prehodni pokal zmagovalca.

  

GALERIJA

Čestitke vsem udeležencem za prijetno vzdujše in zastopanje naših barv.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Prejemniki priznanj Zveze nogometnih trenerov Slovenije

22.06.2017

Pozdravljeni,

Na redni 5. seji UO DNT MS, ki je bila 26.5.2017, smo podelili priznanja trenerjem DNT Murska Sobota, ki so se podeljevala na skupščini ZNTS in se niso mogli udeležiti svečane podelitve na Brdu pri Kranju. Dobitniki priznanj so bili:

 • Pohvala ZNTS: Dejan Cmor in Damjan Ošlaj,
 • Zaslužni član ZNTS: Franc Hauko
 • Častni član ZNTS: Jožef Rantaša.

FOTOGALERIJA

Ostali prejemniki priznanj so bili:

 • Pohvala ZNTS: Beno Bagari, Jože Hegler. Izidor Klemenčič
 • Medalja ZNTS: Jože Sečkar, Bojan Gaberc
 • Plaketa ZNTS: Janko Irgolič, Benjamin Krajnc, Štefan Šavel, Igor Šuša
 • Zaslužni član ZNTS: Slobodan Djurić

Prejemnikom priznanja iskreno čestitamo.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izpopolnjevalni seminar za trenerje ženskih ekip

06.06.2017

Spoštovani!

ZNTS organizira izpopolnjevalni seminar za trenerje (20 točk), ki bo v nedeljo 18.6.2017 na NNC Brdo (Nacionalni nogometni center NZS) z začetkom ob 8.30 uri (akreditacija).

Za udeležbo na seminarju je potrebna predhodna prijava.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izpopolnjevalni seminar ODNT Lendava

15.05.2017

ODNT Lendava organizira izpopolnjevalni seminar (10 točk), ki bo v četrtek, 18.5.2017 ob 19.30 uri v prostorih Dvojezične srednje šole Lendava. predavatelj bo znani srbski strokovnjak in pedagog Pavle Opasky.

Tema seminarja: METODIKA UČENJA, PRINCIPI PLANIRANJA IN PROGRAMIRANJE ŠPORTNEGA TRENIRANJA.

Seminar je odlična priložnost za vse tiste, ki še niste dosegli ustreznega števila točk za pridobitev Licence za treniranje.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Sklic letne Skupščine DNT M. Sobota

16.03.2017

Na podlagi 11. in 12. člena Statuta društva sklicujem SKUPŠČINO ČLANOV DRUŠTVA NOGOMETNIH TRENERJEV MURSKA SOBOTA, ki bo 27. marca 2017 v prostorih Penziona Letališče, Mjuzge 2, Murska Sobota ob 19.00 uri.

Dnevni red skupščine oz. vabilo je na povezavi: 

Vabilo trenerjem na skupščino

Prosimo vse trenerje, da se udeležijo Skupščine v čim večjem številu, saj sprejemamo pomembne akte za delovanje društva. Po končani Skupščini sledi pogostitev za udeležence.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Ekskurzija v Graz - Avstrija

08.03.2017

Spoštovani!
V torek, 7.3.2017 smo obiskali nogometno Akademijo AKA Steiermark - Sturm Graz. Bili smo skupina 27 trenerjev, ki smo si ogledali prostore akademije, laboratorij za trening nogometnih spretnosti posameznika ter nekaj treningov selekcije U15, U16 in U18. 

V dopoldanskem času smo se po ogledu jutranjega treninga U15 napotili v center, kjer nam je vodja Akademije Dietmat Pegam podrobneje predstavil delovanje celotnega sistema. Predstavili so nam tudi svojo nogometno filozofijo in sistem selekcioniranja ter scouting. Po kosilu smo se odpeljali v laboratorij za razvoj spretnosti, kjer smo lahko tudi preizkusili delovanje virtualnega sveta - simulator realnih situacij. Laboratorij omogoča različne nastavitve tako po težavnosti kot zahtevnosti izvajanja vaje, vse z namenom, da igralec izboljša svoje sposobnosti za delovanje na igrišču. Laboratorij je prvi tovrstni na tem delu širše regije. Nato smo se vrnili na akademijo in pogledali še dva treninga, ter se v večernih urah vrnili domov.

slika skupinska

Foto utrinki - klikni tukaj

Zahvaljujem se gostiteljem, da so nam omogočili več kot odlično ekskurzijo, in tudi trenerjem, ki so si vzeli prost dan in se udeležili ogleda.

Kratki video virtualnega trening centra:

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Obisk Nogometne akademije SK Sturm, Graz

13.02.2017

Spoštovani!
Društvo nogometnih trenerjev Murska Sobota na podlagi sklepa UO organizira v torek 7.3.2017 obisk in strokovno predavanje nogometne akademije SK Sturm Graz (Austrija). 
slika

Program - klikni tukaj

Prijavijo se lahko le člani Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota najpozneje do 28.2.2017 oz do popolnitve prostih mest pisno na naslov društva ali po mailu: info@dnt-ms.si.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Letni licenčni seminar B in C, Murska Sobota, 5. Februarja 2017

14.01.2017

slika

Kliknite tukaj za ogled FOTOGALERIJE DOGODKA

Obveščamo vse trenerje, da se v januarju pričnejo licenčni seminarji za vse kategorije po naslednjem vrstnem redu:

Licenčni seminarji za B in C so organiziranih po DNT-jih:
• DNT Gorenjska Kranj, 21.1.2017 (sobota)
• ZNT Maribor, 28.1.2017 (sobota)
• DNT Nova Gorica, 29.1.2017 (nedelja)
• DNT Celje, 4.2.2017 (sobota)
DNT M. Sobota in ODNT Lendava, 5.2.2017 (nedelja)
• DNT Koper, 11.2.2017 (sobota)
• DNTOZ Ljubljana, 26.2.2017, (nedelja)
• DNT Ptuj, 4.3.2017 (sobota)

Razpis in podrobne informacije za posamezni licenčni seminar B in C najdete na spletni strani posameznega društva. Trener se lahko udeleži seminarja katerega koli društva. Udeleženci, ki izpolnjujejo pogoje udeležbe na licenčnem seminarju, pridobijo predpisano število točk za tekmovalno sezono 2017/2018.

Letni licenčni seminar DNT M. Sobota in ODNT Lendava, prostori Ekonomske šole Murska Sobota, 5.2.2017:
Razpis za licenčni seminar
Prijava na seminar (pdf)  ali Prijavnica na seminar (word)
Program seminarja

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izpopolnjevalni seminar za trenerje - točkovanje 2016/2017, organizator ODNT Lendava

24.11.2016

Spoštovani,

V dogovoru z NZS - tehnični sektor, bo v četrtek, 1.12.2016 organiziran Praktični seminar 2016/2017 za DNT Murska Sobota in ODNT Lendava ob 17.30 uri v Dvojezični srednji šoli Lendava.

Tema seminarja:

'Predstavitev dela in programa Regijskega centra MNZ za selekcijo U13'

Program bodo predstavili trenerji NZS in MNZ in bo veljal za točkovanje.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Letni izpopolnjevalni seminar ZNTS - gradivo

13.09.2016

V ponedeljek, 12.9.2016 je v NNC Brdo potekal letni izpopolnjevalni seminar ZNTS, katerega se je udeležilo preko 40 naših trenerjev. Gradivo oz. vsebino seminarja najdemo na spodnji povezavi

- http://www.nzs.si/NZS/Trenerji/ZNTS/Izobrazevanja

Vsebina je namenjena za pripravo nogometašev vseh kategorij, prilagoditi je potrebno zgolj intenzivnost vadbe. Vsem trenerjem želimo veliko uspeha pri pripravi in izvedbi treningov.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Organiziran prevoz na seminar ZNTS - NNC Brdo

07.09.2016

Obveščamo vse trenerje, ki so se prijavili za organiziran prevoz na seminar v NNC Brdo (Predoslje), da je zbirališče v ponedeljek 12.09.2016 ob 12.45 uri, lokacija AP Murska Sobota - kiosk. Odhod avtobusa je ob 13.00 uri. Vodja potovanja bo Jožef Husar, telefonska številka 031 515 365, na katerega se tudi lahko obrnete za dodatne informacije, predvsem za možne vmesne vstopne postaje.

Predviden prihod v Pedoslje - NNC Brdo je ob 16.00 uri, zato bodite točni. pričetek seminarja je ob 16.30 uri. Po seminarju je predvidena večerja v Trzinu.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Razpis letnega izpopolnjevalnega seminarja ZNTS - NNC Brdo

01.09.2016

Spoštovani!

V ponedeljek, 12.9.2016 ob 16.30 uri bo potekal v NNC Brdo osrednji seminar ZNTS (seminar šteje 20 točk).

Tema seminarja (klikni na povezavo): "Zahteva posameznih igralnih mest in individualne vadbe v sodobnem modelu igre".

Prijavo za seminar je potrebno podati po telefonu 041 864 492 (Željko Kranjc) do nedelje 4.9.2016. Ob zadostenem številu prijav bomo organizirali skupni prevoz (avtobus), predviden odhod je na dan seminarja ob 13.00 uri, AP Murska Sobota.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izpopolnjevalni seminar za trenerje - točkovanje 2016/2017

22.08.2016

Spoštovani,

V dogovoru z NZS - tehnični sektor, bo v sredo, 31.08.2016 organiziran Praktični seminar 2016/2017 za DNT Murska Sobota in Lendava na igrišču v Bakovcih od 17.30 do 19.00 ure.

Tema seminarja:

'Predstavitev dela in programa Regijskega centra MNZ za selekcijo U13'

Program bodo predstavili trenerji NZS in MNZ in bo veljal za točkovanje.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

ZAHTEVEK ZA IZDAJO LICENCE - TEKMOVALNO LETO 2016/2017

30.06.2016

V prilogi se nahaja obrazec Zahtevek za izdajo licence za tekmovalno leto 2016/17.

Zahtevek za izdajo licence lahko podajo vsi trenerji, ki so zbrali 60 točk v obdobju od 1.7.2015 do 30.6.2016, obvezno pa trenerji, ki želijo voditi moštvo v tekmovalnemu letu 2016/17. Na podlagi podanega zahtevka vam bomo izstavili račun.

Zahtevek za izdajo licence     

Pravilnik o podeljevanju licenc   

Vrednost  licenc 2016

Zahtevki za licenco PRO in A se pošlje na naslov: ZNTS, Predoslje 40a, pp 130, 4000 Kranj.

Za licenco UEFA B in C pa po elektronski pošti info@dnt-ms.si oz. eventuelno po pošti na naslov: DNT Murska Sobota, pp 177, 9000 Murska Sobota. Pošiljanje po elektronski pošti je lažje in učinkovitejše!

Trenerje naprošamo, da zahtevek za izdajo licence pošljejo čim prej, da se izognemo eventualnim nevšečnostim na začetku prvenstva.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Skupščina društva DNT M. Sobota

14.04.2016

Spoštovani trenerji! 

V ponedeljek 11.4.2016 smo uspešno opravili skupščino društva, tako da lahko nadaljujemo z delovanjem društva. Ker je bila skupščina hkrati tudi volilna, podajam kratek rezime.

Na skupščini so bila potrjena vsa poročila preteklega leta, vključno z zapisnikom zadnje skupščine. Sprejete so bile tudi vse predlagane spremembe statuta društva, ki so bile potrebne zaradi poenotenja s statutom ZNTS, katerega soustanovitelj je naše društvo. Na podlagi volilnega razpisa društva je bilo prijavljeno zadostno število kandidatov za razpisana mesta, tako da so lahko volitve potekale v skladu s statutom društva. Mandatno obdobje vse kandidatno je 4 leta, v naslednjem obdobju pa je predviden 5 letni mandat.

Novo vodstvo deluje v sestavi:

 • Predsednik: Zdenko Maučec
 • Podpredsednik: Željko Kranjc
 • Člani UO: Bojan Malačič, Bogdan Črnko, Nenad Dolgov, Jožek Špilak in Simon Koren
 • Disciplinski sodnik (regijski tožilec): Jožef Rantaša
 • Nadzorni odbor: Štefan Ivanič, Jožef Krauthaker, Jože Rous
 • Komisija za priznanja: Ivan Maučec, Drago Habot, Jožef Husar
 • Svet zaslužnih trenerjev: Zoran Cirkvenčić

Vsem novoizvoljenim članom društva čestitamo, z željo, da bi uspešno nadaljevali z delovanjem društva in pripomogli k dvigu trenerskega dela v naši regiji, ter pripomogli, da se bo o nogometu ponovno govorilo in pisalo kot nekoč.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Sklic skupščine Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota

02.03.2016

Na podlagi 11. in 12. člena Statuta društva sklicujem SKUPŠČINO ČLANOV DRUŠTVA NOGOMETNIH TRENERJEV MURSKA SOBOTA, ki bo 11. aprila 2016 v prostorih Penziona Letališče v Rakičanu ob 19.00 uri.

Dnevni red skupščine oz. vabilo je na povezavi:  

Ker je skupščina hkrati tudi volilna, prilagamo tudi razpis za Predsednika, podpredsednika društva, člane UO, NO in disciplinskega sodnika. 

Predlog spremembe statuta je naslednji:

 1. Uvedba funkcije podpredsednika društva, umika se funkcija tajnika v UO in se bo opravljala ločeno.
 2. Sprememba mandata organov društva iz 4 na 5 let za volilno obdobje 2020 in naprej. Predlog se nanaša na uskladitev mandatnega obdobja z ZNTS.

Športni pozdrav,

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Prenova informacijskega sistema NZS - vnos trenerja v informacijski sistem

29.02.2016

Trenerje DNT M. Sobota obveščamo, da NZS prenavlja informacijski sistem, ki bo poleg že obstoječih, prinesel še nekatere druge možnosti. Med drugim bomo trenerji na enak način kot igralci in sodniki vneseni v bazo podatkov in samo tisti trenerji, ki bodo podatkovno pravilno obdelani, bodo v naslednji tekmovalni sezoni lahko vodili tekme.

Ker smo v društvu tekom zadnjih let ažurno spremljali podatke naših trenerjev, so podatki za naše trenerje več ali manj znani. Da bi vseeno zagotovili točnost želenih podatkov, vam bomo v prihodnjih dneh posredovali na e-pošto ali na GSM številko podatke v preveritev, katere nam potem samo potrdite ali pa dopolnite.

Prav tako bodo potrebne nove digitalne fotografije (barvne), ki jih prav tako lahko priložite v povratni mail. Da ne bi pošiljali kakršne koli fotografije vam posredujem povezavo z navodili NZS, kakšna bi naj fotografija bila. Povezava je na strani: http://www.nzs.si/resources/files/pdf/preregistracija/preregistracija_2013_slike_dokumenti.pdf

Za vse, ki slike nikakor ne bi mogli polati pravočasno na društevni mail, bomo organizirali digitalno fotografiranje, o čemer boste obveščeni naknadno, vsekakor pa bomo to možnost lahko izkoristili na redni letni skupščini, ki jo planiramo za 11. aprila 2016.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Licenčni seminar B, C - gradiva

05.02.2016

Vse trenerje obveščamo, da so objavljena vsa gradiva, ki smo jih prejeli na spletnih straneh društva. Bližnjica do povezave http://www.dnt-ms.si/izobrazevanja-in-gradiva. Gradivo Matjaža Jakopiča je preobsežno in ga ne moremo umestiti na zakupljene strežnike, zato se dogovarjamo za drugačno varianto.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

David McDonough - zmagovalec lige prvakov

22.01.2016

V Slovenijo prihaja gospod Dave McDonough prvi pomočnik Rafaela Beniteza v Liverpool-u  pri prvovrstnem uspehu v Ligi prvakov.
Ekipa trener portal vam omogoča nemogoče saj smo si to zadali kot primarni cilj takrat ko smo začeli. Za samo 26 eur si boste lahko rezervirali mesto na nepozabnem sobotnem druženje ter se ob tem še marsikaj naučili. Podatke si poglejte na slikici spodaj.

Vendar pa je potrebno pohiteti saj je dogodek tudi nas presenetil in se bo odvijal že to soboto 23.01.2016 s pričetkom ob 17:30. Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku.

Na seminarju bodo pokrite teme:

 • kaj trenirati v razvojni stopnji pri mladih igralcih
 • treniranje na najvišjem nivoju - s pomočjo analize
 • finale lige prvakov 2005 - celotna zgodba

Kontakt: trenerportal@trener-portal.si

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Letni licenčni seminar B in C, Murska Sobota, 23. januarja 2016

04.01.2016

Obveščamo vse trenerje, da se v januarju pričnejo licenčni seminarji za vse kategorije po naslednjem vrstnem redu:

Licenčni seminarji za B in C so organiziranih po DNT-jih:
• DNT Kranj, 16.1.2016 (sobota)
• DNT Nova Gorica, 23.1.2016 Vipava (nedelja)
DNT Murska Sobota in ODNT Lendava, 23.1.2016 (sobota)
• ZNT Maribor, 30.1.2016 (sobota)
• DNT Ptuj, 31.1.2016 (nedelja)
• DNT Koper, 6.2.2016 Pobegi, Dekani (sobota)
• DNT Celje, 7.2.2016, Velenje (nedelja)
• DNTOZ Ljubljana, 14.2.2016 (nedelja)

Razpis in podrobne informacije za posamezni licenčni seminar B in C najdete na spletni strani posameznega društva. Trener se lahko udeleži seminarja katerega koli društva. Udeleženci, ki izpolnjujejo pogoje udeležbe na licenčnem seminarju, pridobijo predpisano število točk za tekmovalno sezono 2016/2017.

Letni licenčni seminar DNT M. Sobota in ODNT Lendava, prostori Ekonomske šole Murska Sobota, 23.1.2016
Razpis za licenčni seminar
Prijava na seminar
Program seminarja

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Šolanje trenerjev UEFA A pričetek - januar 2016

23.12.2015

Podajamo informacijo glede izbora kandidatov, ki so se prijavili na izobraževanje Trener UEFA A. Iz DNT Murska Sobota se je prijavilo devet naših trenerjev, skupno število vseh prijav pa je bilo 72. Pri izboru imajo vedno prednost kandidati, ki so 150 in večkrat nastopili v najvišjem rangu tekmovanja, med prijavljenimi so bili to naši kandidati: Mitja Erniša, Damjan Ošlaj, Mitja Mörec, Aleš Luk in Fabijan Cipot. Zaradi primanjkovanja kadra v naši regiji smo izposlovali, da se na listo za šolanje v letu 2016 uvrstijo še preostali naši kandidati: Simon Koren, Franc Krančič, Damir Čontala in Nuša Ladinek, sicer bi iz izbora lahko izpadli.

Kandidatom želimo uspešno šolanje z željo, da bi ga zaključili z visoko oceno in bili lahko kandidati za nadalnja izobraževanja.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Licenčni seminar PRO in A - Informacija o možnosti prenočišča

21.12.2015

Informacija o možnosti prenočišča v hotelu "Bernardin" Portorož:

- enoposteljna soba - polpenzion z večerjo                    65,00 EUR

- dvoposteljna soba - polpenzion z večerjo po osebi       42,00 EUR

- nočitev z zajtrkom - dvopolsteljna soba po osebi         35,00 EUR

- nočitev z zajtrkom - enopolsteljna soba                      58,00 EUR 

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Članarina za leto 2016 in prijava na licenčni seminar PRO in A

11.12.2015

V torek, 22.12.2015 in v sredo 23.12.2015 bo od 12.30 do 16.30 ure organizirano pobiranje članarine za trenerje za leto 2016, na lokaciji Penzion Letališče, Muzge 2, 9000 Murska Sobota. V primeru, da želite plačati članarino preko TRR, nas predhodno obvestite preko mail-a info@dnt-ms.si, da vam izstavimo račun. TRR društva je SI56 0249 6025 8400 545.

Na dan pobiranja članarine bo možno dvigniti tudi prijavnico za licenčne seminarje vseh kategorij, za seminar PRO in A pa jo lahko dobite tudi preko povezave http://www.nzs.si/nzs/trenerji/licencni-seminarji-2016.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Letni izpoplnjevalni seminar ODNT Lendava 16.11.2015

09.11.2015

V ponedeljek, 16.11.2015 ob 17.30 uri bo v amfiteatru Dvojezične srednje šole Lendava (DSŠ Lendava), potekal izpopolnjevalni seminar ODNT Lendava (seminar šteje 10 točk). Posebej apeliramo na trenerje, ki se niso udeležili osrednjega seminarja ZNTS v Ljubljani ali društvenega v Martjancih.

Tema seminarja: Metodika učenja igre v napadu. Predavatelj dr. Zdenko Verdenik, FŠ Ljubljana.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Razpis šolanje za naziv Trener UEFA A

18.10.2015

Spoštovani!

Oddelek za šolanje kadrov pri NZS je objavil razpis za šolanje trenerjev za naziv trener UEFA A.

- razpis Trener UEFA A

- prijavnica

Ker je število kandidatov omejeno (35), pohitite s prijavo, ker se seznam zaključuje s prijavami po vrtnem redu prispelih prijav.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Letni izpopolnjevalni seminar DNT M. Sobota - gradivo

29.09.2015

Spoštovani!

Pošiljamo povezavo do gradiva za včerajšnji izpopolnjevalni seminar na temo: OHRANJANJE VZDRŽLJIVOSTI SKOZI TE-TA ELEMENTE V TEKMOVALNI SEZONI.

http://www.dnt-ms.si/izobrazevanja-in-gradiva

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Osrednji izpopolnjevalni seminar ZNTS - video vsebina

22.09.2015

Spoštovani!

Pošiljamo vam povezavo do Youtube portala, kjer si lahko ogledate video posnetek izpopolnjevalnega seminarja, ki je bil 14.9.2015 v Ljubljani.

https://youtu.be/Ea5aG1RAvLg

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Veljavne licence za tekmovalno leto 2015/2016

16.09.2015

Spoštovani trener/trenerka!

Kot člani društva nogometnih trenerjev in posledično člani ZNTS, smo kot delavci v športu dolžni spoštovati 'Pravila igre' predvsem, kar se tiče nastopanja trenerjev v klubih in na uradnih tekmah. Prilagamo nekaj gradiva, da si osvežimo spomin:

- Kodeks obvez in vedenja nogometnih trenerjev Slovenije (http://www.nzs.si/resources/files/doc/dokumenti/znts/kodeks_obvez_in_vedenja.pdf)

- Disciplinski pravilnik ZNTS, dopolnjena izdaja (http://www.nzs.si/resources/files/doc/dokumenti/znts/Disciplinski%20pravilnik%202014%20ZNTS.pdf)

- Pravilnik o licencah (http://www.nzs.si/resources/files/doc/dokumenti/znts/Pravilnik_o_licencah_2014.pdf)

Kot ugotavlja posebej za to ustanovljena komisija pri društvu nogometnih trenerjev Murska Sobota za nadzor in kontrolo nad vedenjem naših trenerjev, se večina trenerjev vede v skladu z gornjimi navodili in priporočili. So pa pri nas še vedno izjeme, ki mečejo negativno luč na trenersko delo in društvo kot tako. Največ nepravilnosti je še vedno pri pridobitvi veljavne licence za delo trenerja, ki se obnavlja vsako leto, od 2014 naprej se veljavnost licence določa na tekmovalno sezono (1.7.tekočega leta do 30.6. naslednjega koledarskega leta). Veljavna licenca poleg zagotavljanja izobraževalnega procesa trenerja in pravice nastopanja na uradnih tekmah, le temu nudi tudi pravno formalno zaščito delavca v športu. S tem, da smo korektni v delovanju, spoštujemo sebe in svoje kolege trenerje, ki delujejo/mo v skladu s kodeksom ZNTS.

Zato vse trenerje še enkrat opozarjamo, da si uredijo dokumentacijo (ustrezna izobrazba, veljavne licence) v skladu s pravilniki, da ne bo prihajalo do neljubih zapletov. Zoper vse trenerje, ki ne spoštujejo navedeno, bomo ustrezno ukrepali v skladu z disciplinskim pravilnikom ZNTS, ki je tudi osnovna podlaga disciplinskega pravilnika društva, ter podali predlog panožnim zvezam, da ukrepajo zoper klube, v katerih ti trenerji delujejo.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Letni izpopolnjevalni seminar DNT Murska Sobota

15.09.2015

Spoštovani!

Društvo nogometnih trenerjev organizira letni izpopolnjevalni seminar, ki bo potekal 28.9.2015 ob 17.30 uri na igrišču NK Čarda v Martjancih.

Tema seminarja: OHRANJANJE VZDRŽLJIVOSTI SKOZI TE-TA ELEMENTE V TEKMOVALNI SEZONI

Izvedba seminarja: Bojan MALAČIČ, trener PRO in članska ekipa NK Čarda

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Gradivo za seminar ZNTS 14.9.2015

14.09.2015

Pozdravljeni!

Objavljamo povezavo do gradiva za osrednji seminar ZNTS 2015. 

http://www.nzs.si/resources/files/IZPOPOLNJEVALNI_SEMINAR_ZNTS_2015_-_Ljubljana.pdf

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Organiziran prevoz na seminar ZNTS v Ljubljano

09.09.2015

Obveščamo vse trenerje, ki so se prijavili za organiziran prevoz na seminar v Ljubljani, da je zbirališče v ponedeljek 14.09.2015 ob 14.00 uri, lokacija TVD Partizan (Mladinska ulica 3, Murska Sobota). Vodja potovanja bo Željko Kranjc, telefonska številka 041 86 44 92, na katerega se tudi lahko obrnete za dodatne informacije, predvsem za možne vmesne vstopne postaje.

Predviden prihod v Ljubljano je ob 16.30 uri, zato bodite točni.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Osrednji izobraževalni seminar ZNTS - Ljubljana 2015

31.08.2015

V ponedeljek, 14.9.2015 ob 17.00 uri bo na stadionu 'Športni park Ljubljana (Milčinskega 2, Ljubljana) potekal osrednji seminar ZNTS (seminar šteje 20 točk). Tema seminarja: Trening igre v napadu, reprezentanca U-17, pod vodstvom selektorja Dušana Kosiča.
Prijavo za seminar je potrebno podati po telefonu 041 864 492 (Željko Kranjc) do petka 4.9.2015, zaradi organiziranega prevoza.

RAZPIS ZNTS 2015

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Dvig licenčne nalepke za tekmovalno leto 2015/2016

12.08.2015

Obveščamo vse trenerje, da je možen dvig licenčne nalepke pri g. Željku Kranjcu po predhodnem dogovoru. Vsem trenerjem priporočamo, da imajo s seboj kopijo plačila izdanega računa. Podatki o plačanih licencah se ažurno sporočajo sekretarju društva, za primer, da potrdila nimate pri sebi.

Športni pozdrav!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

ZAHTEVEK ZA IZDAJO LICENCE - TEKMOVALNO LETO 2015/2016

26.06.2015

V prilogi se nahaja obrazec Zahtevka za izdajo licence za tekmovalno leto 2015/16.

Zahtevek za izdajo licence lahko podajo vsi trenerji, ki so zbrali 60 točk v obdobju od 1.7.2014 do 30.6.2015, obvezno pa trenerji, ki želijo voditi moštvo v tekmovalnemu letu 2015/16. Na podlagi podanega zahtevka se vam bo izstavil račun.

Zahtevek za izdajo licence

Zahtevki za licenco PRO in A se pošlje na naslov: ZNTS, Brnčičeva 41g, 1231 Ljubljana-Črnuče, za licenco B in C pa po elektronski pošti info@dnt-ms.si oz. eventuelno po pošti na naslov: DNT Murska Sobota, pp 177, 9000 Murska Sobota. Pošiljanje po elektronski pošti je lažje in učinkovitejše.

Trenerje naprošamo, da zahtevek za izdajo licence pošljejo čim prej, da se izognemo eventualnim nevšečnostim na začetku prvenstva.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

5. srečanje ZNTS

22.06.2015

13. junija je bilo v Rakičanu tradicionalno že 5. srečanje trenerjev ZNTS, v organizaciji DNT Murska Sobota, katerega se je udeležilo preko 80 trenerjev iz vse Slovenije. Namen srečanja je družabnega značaja, s pridihom športnih aktivnosti ter izmenjavi mnenj in izkušenj pri delovanju tako društev kot Zveze nogometnih trenerjev Slovenije.
Po tradiciji je na začetku srečanja seja UO ZNTS, ki je odprta za vse udeležence srečanja, sledilo pa je tekmovanje med društvi v različnih spretnostih ter zaključek s kulturnim delom in podelitvijo priznanj ter pokalov
Društva so se med seboj pomerila v štirih igrah, zadevanje lukenj na golu, zadevanje cilja-tarče preko ovire, žongliranju in pa v turnirju izvajanja kazenskih strelov. Najbolje se je odrezala ekipa DNT Gorenjske Kranj, ki je prejela tudi prehodni pokal, pred ekipo DNT Ptuj in ekipo 'domačinov' DNT Murska Sobota.
Želja vseh in tudi vodstva ZNTS je, da bi se tovrstna druženja nadaljevala tudi v prihodnje kot vseslovensko srečanje trenerjev.

Zdenko Maučec, predsednik DNT M. Sobota

Sklic Skupščine društva nogometnih trenerjev Murska Sobota

03.04.2015

Na podlagi 11. in 12. člena Statuta društva sklicujem SKUPŠČINO ČLANOV DRUŠTVA NOGOMETNIH TRENERJEV MURSKA SOBOTA,
ki bo 27.aprila 2015 v prostorih Penziona Letališče v Rakičanu ob 19.00 uri.

Dnevni red:

 1. Otvoritev in ugotovitev navzočnosti
 2. Izvolitev organov skupščine
 3. Pregled in realizacija sklepov zadnje skupščine društva
 4. Poročila o delu DNT Murska Sobota
  • poročilo o delu UO društva
  • finančno poročilo za leto 2014
  • poročilo NO
  • poročilo regiskega tožilca
  • poročilo komisije za priznanja
  • poročilo predsednika Sveta zaslužnih trenerjev
 5. Razprava po poročilih
 6. Plan dela in finančni načrt za leto 2015
 7. Podelitev priznanj
 8. Razno

Prosim da svojo prisotnost sporočite na tel. 041 864 492 (Željko)

Predsednik DNT M. Sobota, Zdenko Maučec, l.r.

Licenčni seminar B, C in članarina za leto 2015

29.12.2014

Obveščamo vse trenerje, da se v januarju pričnejo licenčni seminarji za vse kategorije po naslednjem vrstnem redu:

Licenčni seminarji za B in C so organiziranih po DNT-jih:

 • DNT Kranj, 17.1.2015 (sobota)
 • DNT Nova Gorica, 18.1.2015 Vipava (nedelja)
 • DNT Murska Sobota in ODNT Lendava, 24.1.2015 (sobota)
 • DNT Celje 25.1.2015 Velenje (nedelja)
 • ZNT Maribor, 31.1.2015 (sobota)
 • DNT Koper, 7.2.2015 Pobegi (nedelja)
 • DNT ljubljana, 15.2.2015 (nedelja)
 • DNT Ptuj, 28.2.2015 (sobota)

Razpis in podrobne informacije za posamezni licenčni seminar B in C najdete na spletni strani posameznega društva. Trener se lahko udeleži seminarja katerega koli društva. Udeleženci, ki izpolnjujejo pogoje udeležbe na licenčnem seminarju, pridobijo predpisano število točk za tekmovalno sezono 2015/2016.

Letno članarino v znesku 20€ lahko trenerji poravnajo na sedežu društva, Mladinska ulica 3, Murska Sobota, v naslednjih terminih (pravočasno pred želenim seminarjem):

 • v ponedeljek, 5. januarja 2015 in v torek, 6. januarja 2015, od 14.00 do 16.00 ure ali preko TRR objavljenega na spletnih straneh društva. Pri plačilu preko TRR je potrebna predhodna najava (telefon ali mail društva), da se izstavi račun za plačilo.

Ob terminih za plačilo letne članarine, se bodo trenerji lahko prijavili za licenčni seminar B in C, ki bo 24. januarja 2015 v prostorih Ekonomske šole Murska Sobota in izpolnili zahtevek za izdajo licence. 

Športni pozdrav,

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Licenčni seminar PRO in A 2015 in prijavnica

16.12.2014

Obveščamo vse trenerje, da ZNTS v januarju razpisuje Licenčni seminar PRO in A, ki bo v Portorožu, 10. in 11. januarja 2015 (sobota in nedelja). Prijaviti se je potrebno najpozneje do 22.12.2013 preko prijavnice za seminar.

Podrobne informacije, razpis, prijavnica in zahtevek za izdajo licence najdete na povezavi http://www.nzs.si/nzs/trenerji/licencni-seminarji-2015 pod rubriko LICENČNI SEMINARJI 2015.

Športni pozdrav,

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izobraževalni seminar ODNT Lendava 17.11.2014

06.11.2014

V ponedeljek, 17.11.2014 ob 17.30 uri bo v Dvojezični srednji šoli Lendava (DSŠ Lendava), v amfiteatru šole, potekal izpopolnjevalni seminar ODNT Lendava (seminar šteje 10 točk).

Tema seminarja: Fizična priprava nogometaša, predavatelj prof. Vojko Strojnik, FŠ Ljubljana.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Organiziran prevoz na osredni seminar ZNTS 15.9.2014

12.09.2014

Obveščamo vse trenerje, ki so se prijavili za organiziran prevoz na seminar v Ljubljani, da bo odhod le-tega v ponedeljek 15.09.2014 ob 13.00 uri izpred avtobusne postaje v Murski Soboti (Slomškova ulica 40). Vodja potovanja bo Jože Husar, telefonska številka 031 515 365, na katerega se tudi lahko obrnete za dodatne informacije, predvsem za možne vmesne vstopne postaje.

Predviden prihod v Ljubljano je ob 16. uri, zato bodite točni

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izobraževalni seminar ZNTS v Ljubljani

02.09.2014

V ponedeljek, 15.9.2014 ob 16.30 uri bo na stadionu NK Ljubljana (Šiška) potekal osrednji seminar ZNTS (seminar šteje 20 točk). Tema seminarja: Prikaz treninga kadetske reprezentance Slovenije, izvedba Igor Benedejčič, trener UEFA PRO, selektor.
Prijavo za seminar je potrebno podati po telefonu 041 864 492 (Željko Kranjc) do ponedeljka 8.9.2014, zaradi organiziranega prevoza.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izobraževalni seminar za trenerje v Beltincih

29.08.2014

Društvo nogometnih trenerjev Murska Sobota organizira izobraževalni seminar za trenerje v okviru pravilnika za pridobitev licence za naslednjo tekmovalno obdobje, ki šteje 10 točk.

Seminar bo 8.9.2014 ob 17.00 uri v športnem parku Beltinci, na igrišču ND Beltinci.

Tema seminarja: ORGANIZACIJA IN ZAKLJUČEK NAPADA PO ODVZETI ŽOGI (praktični prikaz, učenje)

- poudarek pri delu s kategorijah U-17 in U-19

Izvedba seminarja: Zdenko MAUČEC, trener UEFA A

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Plačila za licenco B in C za tekmovalno sezono 2014/2015

30.06.2014

Obveščamo vse trenerje, da smo v ponedeljek, 7.7.2014 od 13.00 do 17.00 ure rezervirali termin kot možnost oddaje zahtevka ter vplačila licence B in C za tekmovalno sezono 2014/2015. Trenerji naj s seboj prinesejo izpolnjen zahtevek za izdajo licence, ter licenčni karton. Zahtevek in vplačila bodo trenerji lahko uredili v prostorih sejne sobe na sedežu društva, Mladinska ulica 3, Murska Sobota.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Zahtevek za izdajo licence za tekmovalno leto 2014/15

12.06.2014

V prilogi se nahaja obrazec za izdajo licence za tekmovalno leto 2014/15.

Za licenco morajo zaprositi vsi trenerji, ki želijo voditi ustrezno moštvo  v tekmovalnemu letu 2014/15 in, ki so zbrali 60 točk za izdajo licence.
Ob zahtevku za izdajo licence morajo trenerji obvezno predložiti stari licenčni karton (dosedanjo licenco).
Naprošajo se trenerji, da za izdajo licence zaprosijo čim prej, kako se bi izognili eventualnim nevšečnostim na začetku prvenstva.

Zahtevek za izdajo licence

Zahtevki za licenco PRO in A se pošlje na naslov ZNTS, za licenco B in C pa na naslov matičnega društva. Pošljete lahko po pošti, po e-mail-u ali pa ga izpolnjenega prinesete na dan pobiranja licenčne.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Licenčne nalepke in pripomočki s seminarja B, C

18.03.2014

Spoštovani trenerji!

Obveščamo vse trenerje, ki še niso uspeli dvigniti nalepk in kartončkov za zahtevane licence, da se osebno dogovorijo s sekretarjem društva g. Željkom Kranjcem za prevzem. Enako velja za pripomočke, kateri vam pripadajo kot udeležencem seminarja.

Dodatna možnost prevzema bo tudi na skupščini društva, ki bo 7. aprila 2014 v penzionu Letališče v Rakičanu.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Sklic Skupščine Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota

18.03.2014

Na podlagi 11. in 12. člena statuta društva sklicujem SKUPŠČINO ČLANOV (TRENERJEV) DRUŠTVA NOGOMETNIH TRENERJEV MURSKA SOBOTA, ki bo
7. aprila 2014 ob 19.00 uri v prostorih Penziona Letališče v Rakičanu.

Dnevni red skupščine:
     1. Ugotovitev navzočnosti
     2. Izvolitev organov skupščine
     3. Pregled in realizacija sklepov zadnje skupščine
     4. Poročila:
         - Predsednika društva
         - Finančno poročilo za leto 2013
         - Predsednika NO
         - Regijskega tožilca (disciplinski prekrški)
         - Predsednika Komisije za priznanja
         - Predsednika Sveta zaslužnih trenerjev
     5. Razprava po poročilih
     6. Plan dela in finančni plan za leto 2014
     7. Podelitev priznanj
     8. Razno

Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite na telefonsko številko 041 864 492 (Željko Kranjc).

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Sprememba programa za licenčni seminar B, C

08.02.2014

Zaradi dodatnih zahtev s strani izvajalcev programa in velikega števila prijavljenih udeležencev, smo nekoliko spremenili program seminarja. Podroben razpored in ure si lahko ogledate na povezavi:

PROGRAM SEMINARJA za pridobitev licence B in C.

Športni pozdrav,

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Licenčni seminar B in C 2014

08.01.2014

Društvo nogometnih trenerjev Murska Sobota razpisuje seminar za pridobitev licence B in licence C oz. pridobitev točk v skladu s Pravilnikom o podeljevanju licenc za vodenje moštev, ki bo v soboto, 15.2.2014 v prostorih Ekonomske šole Murska Sobota.

Za dodatne informacije oz. pomoč pokličite na številko 041 86 44 92 (Željko Kranjc) ali 031 527 023 (Zdenko Maučec).

Športni pozdrav,

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Licenčni seminarji za leto 2014, letna članarina in ostalo

19.12.2013

Obveščamo vse trenerje, da se v januarju pričnejo licenčni seminarji za vse kategorije po naslednjem vrstnem redu:

 • Licenčni seminar PRO, Portorož, 11. in 12. januar 2014 (sobota in nedelja), prijava do 22.12.2013
 • Licenčni seminar UEFA A, Portorož, 25. januar 2014 (sobota), prijava do 10.1.12014

Podrobne informacije, razpis, prijavnica in zahtevek za izdajo licence najdete na povezavi http://www.nzs.si/nzs/trenerji pod rubriko LICENČNI SEMINARJI.

Licenčni seminarji za B in C so organiziranih po DNT-jih:

 • DNT Celje, 18.1.2014 (sobota)
 • DNT Nova Gorica, 19.1.2014 (nedelja)
 • DNT Gorenjske Kranj, 26.1.2014 (nedelja)
 • ZNT Maribor, 1.2.2014 (sobota)
 • DNT MNZ Koper, 2.2.2014 (nedelja)
 • DNT Ptuj, 8.2.2014 (sobota)
 • DNT OZ Ljubljana, 9.2.2014 (nedelja)
 • DNT M. Sobota in ODNT Lendava, 15.2.2014 (sobota)

Razpis in podrobne informacije za licenčni seminar B in C bomo podali naknadno. Udeleženci, ki izpolnjujejo pogoje udeležbe na licenčnem seminarju, pridobijo predpisano število točk za tekmovalno sezono 2014/2015.

Zaradi prehoda veljavnosti licenc na tekmovalno sezono in ne več na koledarsko leto, se bodo licence podalševale za šest (6) mesecev do 30.6.2014, plača se polovična cena za licenco. Za tekmovalno sezono 2014/2015, se bo urejala dokumentacija v poletnem obdobju pred začetkom tekmovalne sezone.

Letno članarino v znesku 20€ lahko trenerji poravnajo na sedežu društva, Mladinska ulica 3, Murska Sobota, v naslednjih terminih (pravočasno pred želenim seminarjem):

 • v torek, 7. januarja 2014, od 13.00 do 16.00 ure
 • v torek, 21. januarja 2014, od 13.00 do 16.00 ure in
 • v torek, 4. februarja 2014, od 13.00 do 16.00 ure

oz. preko TRR objavljenega na spletnih straneh društva. Pri plačilu preko TRR, je potrebna predhodna najava (telefon, mail), da se izstavi račun za plačilo.

Ob terminih za plačilo letne članarine, se bodo trenerji lahko prijavili za licenčni seminar B in C, ki bo 15. februarja 2014 v prostorih Ekonomske šole Murska Sobota, ter izpolnili zahtevek za izdajo licence. Polovična cena za licenco B je 41,25€ in za licenco C 26,25€.

Športni pozdrav,

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izobraževalni seminar DNT Murska Sobota 2.12.2013

18.11.2013

Društvo nogometnih trenerjev Murska Sobota organizira izobraževalni seminar za trenerje v okviru pravilnika za pridobitev licence za naslednjo tekmovalno obdobje, ki šteje 10 točk.

Seminar bo 2.12.2013 ob 18.00 uri v predavalnici Ekonomske šole Murska Sobota.

Tema seminarja: SPECIALNA VADBA VRATARJEV, s pomočjo rekvizitov, pripomočki in napravami

Predavatelj: ZORAN CIRKVENĆIĆ, višji nogometni trener

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izobraževalni seminar ODNT Lendava

03.11.2013

Območno društvo nogometnih trenerjev Lendava organizira izobraževalni seminar za trenerje v okviru pravilnika za pridobitev licence za naslednjo tekmovalno obdobje, ki šteje 10 točk.

Seminar bo 12.11.2013 ob 18.00 uri v amfiteatru Dvojezične srednje šole Lendava.

Tema seminarja: KROŽNI TRENING, SREDSTVO PRIPRAVE NOGOMETAŠA, predavatelj: prof. Igor Fenko

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Izobraževalni seminar ZNTS - organiziran prevoz

03.09.2013

Obveščamo vse trenerje, ki so se prijavili za organiziran prevoz na seminar v Ljubljani, da bo odhod le-tega v ponedeljek 09.09.2013 ob 13.30 uri izpred avtobusne postaje v Murski Soboti (Slomškova ulica 40). Vodja potovanja bo Jože Husar, telefonska številka 031 515 365, na katerega se tudi lahko obrnete za dodatne informacije, predvsem za možne vmesne vstopne postaje.

Predviden prihod v Ljubljano je ob 16. uri, zato bodite točni

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Praktični izpopolnjevalni seminar ZNTS v Ljubljani

27.08.2013

ZNTS organizira praktični izpopolnjevalni seminar za vse nogometne trenerje, ki so vključeni v ZNTS.

Datum izvedbe seminarja je 09. September 2013 v LJUBLJANI s pričetkom ob 17,00 uri na stadionu NK LJUBLJANE, Milčinskega 2, v Spodnji Šiški.

Vsak trener se mora akreditirati ob prihodu na stadion ob mizi svojega DNT, zato je potrebno, da trenerji pridejo na štadion vsaj eno ure pred pričetkom seminarja, da se pravočasno akreditirajo.

Tema praktičnega seminarja je:

»USTVARJANJE IGRE – PREFORMACIJA«

SEMINAR bo vodil Milan MIKLAVIČ, trener UEFA PRO, direktor reprezentanc NZS.

Demonstratorji bodo nogometaši športne gimnazije Ljubljana  Šiška.

Vsak trener, ki se želi udeležiti seminarja, se mora pravočasno prijaviti prek spletne povezave (enako kot je to bilo v preteklem letu) na OKS  OLIMP, d.o.o. do najkasneje nedelje 01.09.2013.

Prijavite se lahko na povezavi: Razpis praktičnega licenčnega seminarja za vse strokovne delavce v nogometu

Prijave za organiziran prevoz zbira sekretar društva, g. Željko Kranjc, 041 864 492.


Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko maučec, l.r.

Razpis za naziv TRENER C, Strokovni delavec v športu 1

22.07.2013

Trenerska šola NZS prof. Branko Elsner razpisuje šolanje kadrov za naziv TRENER C, strokovni delavec v športu 1, ki bo od 10.-13. oktobra 2013 in 17.-20. oktobra 2013 v Filovcih.
Vpisni pogoji so objavljeni na spletni strani NZS.

Vse zainteresirane naprošamo, da pohitijo s prijavo, saj je število vpisnih mest omejeno (30).

Razpis: Trener C - Strokovni delavec v športu 1 (.pdf)


Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko maučec, l.r.

Skupščina društva

12.04.2013

Na podlagi 11. in 12. člena statuta društva sklicujem SKUPŠČINO ČLANOV (TRENERJEV) DRUŠTVA NOGOMETNIH TRENERJEV MURSKA SOBOTA, ki bo
22. aprila 2013 ob 19.30 uri v prostorih Penziona Letališče v Rakičanu.

 1. Ugotovitev navzočnosti
 2. Izvolitev organov skupščine
 3. Pregled zapisnika in realizacija sklepov zadnje skupščine
 4. Poročila:
  • Predsednika UO DNT M. Sobota
  • Finančno poročilo za leto 2012
  • Predsednika NO
  • Regijskega Tožilca (disciplinski prekrški)
  • Predsednika komisije za priznanja
 5. Razprava po poročilih
 6. Plan dela in finančni plan za leto 2013
 7. Razno
 8. Podelitev priznanj

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Obvestilo trenerjem za dvig licenc B in C za leto 2013

14.03.2013

Obveščamo vse trenerje, ki so izpolnili pogoje za pridobitev licence, da bo organiziran dvig licenc B in C za leto 2013 in sicer v soboto, 16. marca 2013 od 10.00 do 12.00 ure v Penzionu 'Letališče' Bernarda Bagari s.p. v Rakičanu. Za dodatne informacije pokličite na številko 041 86 44 92 (Željko Kranjc).

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Prijava za udeležbo na licenčni seminar B in C

17.01.2013

DNT Murska Sobota razpisuje licenčni seminar za pridobitev licence B in C oz. pridobitev točk v skladu s Pravilnikom o podeljevanju licenc za vodenje moštev (klikni na razpis), kjer so navedena podrobna navodila za pravočasno prijavo. Novost je, da je potrebno prijavo za udeležbo na licenčni seminar obvezno urediti preko internetne povezave na OKS-OLIMP, vsi trenerji pa za izdajo licence morajo izpolniti Zahtevek za izdajo licence za leto 2013 ter ga poslati na naslov DNT Murska Sobota, Mladinska ulica 3, p.p. 177, 9000 Murska Sobota.

Prilagamo tudi okvirni program seminarja.

Za dodatne informacije oz. pomoč pokličite na številko 041 86 44 92 (Željko Kranjc) ali 031 527 023 (Zdenko Maučec).

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Plačilo članarine za vse trenerje člane DNT Murska Sobota

14.12.2012

Obveščamo vse trenerje Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota, da bo članarino za leto 2013 možno plačati v dveh terminih na lokaciji, Mladinska ulica 3, Murska Sobota (Športna zveza M. Sobota), sejna soba in sicer:

 • Udeleženci licenčnega seminarja PRO in A: 8. Januarja 2013 od 12 do 16 ure
 • Udeleženci licenčnega seminarja B, C: 22. Januarja 2013 od 12 do 16 ure

Za plačilo članarine preko TRR društva IBAN SI56 0249 6025 8400 545 (T) NOVA LJUBLJANSKA BANKA d.d., Ljubljana je potreben predhodni kontakt zaradi izstavitve računa na telefonsko številko 041 86 44 92 (Željko Kranjc).

Plačana članarina je obvezna za vse udeležence licenčnih seminarjev, zato je potrebno pravočasno urediti plačilo!

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Prijava za udeležbo na licenčni seminar PRO in A

02.12.2012

ZNTS razpisuje licenčni seminar za pridobitev licence PRO in A oz. pridobitev točk v skladu s Pravilnikom o podeljevanju licenc za vodenje moštev (klikni na ustrezni razpis), kjer so navedena podrobna navodila za pravočasno prijavo. Novost je, da je potrebno prijavo za udeležbo na licenčni seminar obvezno urediti preko internetne povezave na OKS-OLIMP, vsi trenerji pa za izdajo licence morajo izpolniti Zahtevek za izdajo licence za leto 2013 ter ga poslati na naslov NZS, Čerinova 4, p.p. 3986, 1001 Ljubljana.

Za dodatne informacije oz. pomoč pokličite na številko 041 86 44 92 (Željko Kranjc) ali 031 527 023 (Zdenko Maučec)

Prilagamo tudi seznam terminov licenčnih seminarjev vseh društev pod okriljem ZNTS. Podrobne informacije o seminarju B in C bodo podane naknadno.

Predsednik DNT M. Sobota
Zdenko Maučec, l.r.

Društvo nogometnih trenerjev Murska Sobota Nogometna zveza Slovenije MNZ Murska Sobota